NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

ΕΟΤ: Press trip Σουηδών δημοσιογράφων για την ανάδειξη της Κεντρικής Ελλάδας

ΕΟΤ: Press trip Σουηδών δημοσιογράφων για την ανάδειξη της Κεντρικής Ελλάδας

Με στόχο την ανάδειξη του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού και των ιαματικών πηγών της Κεντρικής Ελλάδας επισκέπτονται την χώρα μας από σήμερα μέχρι και τις 3 Μαρτίου, η Διευθύνουσα σύμβουλος και ιδρύτρια του καταξιωμένου τουριστικού περιοδικού FIRST CLASS MAGAZINE Σουηδίας συνοδεία φωτογράφου/ κινηματογραφιστή.

Το ταξίδι εξοικείωσης οργανώνει η Υπηρεσία ΕΟΤ Σκανδιναβίας, στο πλαίσιο της στρατηγικής επικοινωνίας του ΕΟΤ για την προβολή λιγότερων γνωστών στο εξωτερικό προορισμών, που προσφέρουν τουριστικό ενδιαφέρον σε περιόδους μη αιχμής για θεματικά τουριστικά προϊόντα όπως είναι ο ιαματικός και χιονοδρομικός τουρισμός που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους Σκανδιναβούς .

Σκοπός του ταξιδιού, η συλλογή του απαραίτητου δημοσιογραφικού υλικού, που θα φιλοξενηθεί σε πολυσέλιδο αφιέρωμα στο δημοφιλές περιοδικό, το οποίο συμβουλεύονται οι Σουηδοί ταξιδιώτες για τον προγραμματισμό των διακοπών τους.

Το πρόγραμμα του ταξιδιού, με αφετηρία την Αθήνα, περιλαμβάνει επισκέψεις και διαμονή στα Καμένα Βούρλα, τις Θερμοπύλες,την Αράχοβα και τον Παρνασσό καθώς και στο Μουσείο της Ακρόπολης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr