NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Διήμερο φοιτητικό πρόγραμμα «Ace the Case» από την KPMG

Διήμερο φοιτητικό πρόγραμμα «Ace the Case» από την KPMG

Τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να αποκτήσουν πραγματική εμπειρία δύνη η KPMG σε φοιτητές με το διήμερο φοιτητικό πρόγραμμα / διαγωνισμό της KPMG με θέμα “Business Case Analysis & Presentation Skills”.

Συγκεκριμένα στις 29 & 30 Απριλίου 2020, στα κεντρικά γραφεία της στην Αγία Παρασκευή, η KPMG θα υποδεχθεί 24 φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, οι οποίοι μέσω της ομαδικής τους προσπάθειας, θα δώσουν λύση σε ένα αληθινό “business case”. Η πιο εύστοχη ιδέα θα νικήσει!

O διαγωνισμός αυτός απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων ανάλυσης business cases, αλλά και διαχείρισης του χρόνου, ομαδικότητας, τεχνικών επικοινωνίας και παρουσίασης δημιουργικών προτάσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να δημιουργήσουν ομάδες των τεσσάρων ατόμων και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους online μέχρι τις 27 Μαρτίου 2020.

Η διάρκεια του workshop είναι δύο ημέρες από τις 09:00 έως τις 17:00. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας του προγράμματος θα ανακοινωθεί η νικήτρια ομάδα!

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα προηγηθούν συνεντεύξεις για την τελική επιλογή των ομάδων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr