NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Το «Ελληνικό Πρωινό» για δεύτερη χρονιά στην έκθεση Food Expo

Το «Ελληνικό Πρωινό» για δεύτερη χρονιά στην έκθεση Food Expo
27_02_2020 | 15:22
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Ελληνικό Πρωινό, η δράση κοινωνικής ευθύνης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος για τν ανάδειξη της γαστρονομικής μας κληρονομιάς, αλλά και την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος γενικότερα, φιλοξενείται και φέτος στην έκθεση FOOD EXPO 7-9 Μαρτίου 2020 στο Hall 1, Stand B41 – C30 του Metropolitan Expo.

O consultant chef του προγράμματος, Στράτος Ιωσηφέλλης, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «θα μας ταξιδέψει αυτή τη φορά στο Αιγαίο και τις ιδιαίτερες γεύσεις του. Συστήνοντας το Lesvos Gourmet και το Food me, θα κάνει στάσεις στη Λέσβο, την Λέρο, την Κάλυμνο, την Κω, τη Ρόδο και την Κάσο και μέσα από επιλογή ποιοτικών προϊόντων από τοπικούς παραγωγούς θα παρουσιάσει ένα άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα ζωντανών μαγειρικών δράσεων, απογειώνοντας το Ελληνικό Πρωινό.

Κοντά μας θα είναι επίσης ο κρητικός σεφ και μάστορας του ζυμαριού, κ.Κωστής Κωστάκης από το Α λα γκρεκ, ο οποίος θα μας ετοιμάσει ζωντανά τις περίφημες «πίτες από χέρι», εμπλουτίζοντας το τραπέζι του Ελληνικού Πρωινού με γεύσεις αληθινές, με μεράκι και αγάπη. Όλα χειροποίητα, όλα α λα ελληνικά, με αγνά υλικά και παραδοσιακές συνταγές από την Κρήτη αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα θα σαγηνεύσουν το κοινό».

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα περιπλανηθούν και πάλι στις γευστικές νοστιμιές της πατρίδας μας, καθώς στο περίπτερο του Ελληνικού Πρωινού θα φιλοξενούνται και παραγωγοί από Κρήτη, Φλώρινα, Σκόπελο, Σάμο, Αράχωβα, Πήλιο και άλλα σημεία του χάρτη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr