NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Γιατί το e-learning masterclass digital & social media marketing της KnowCrunch θα σε κάνει περιζήτητο digital marketer;

Γιατί το e-learning masterclass digital & social media marketing της KnowCrunch θα σε κάνει περιζήτητο digital marketer;

H KnowCrunch, ο εκπαιδευτικός οργανισμός που εμπιστεύονται εδώ και χρόνια κορυφαίες εταιρείες και καταξιωμένοι επαγγελματίες διαθέτει πια στην Ελλάδα και την Κύπρο το E-Learning Masterclass Digital & Social Media Marketing, το πληρέστερο digital & social media marketing course video-on-demand 110 ωρών. Πλέον δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην εκπαιδευτούμε όλοι στο πολυβραβευμένο course που συζητά η αγορά και να πάρουμε την αναγνωρισμένη πιστοποίηση της KnowCrunch, κατόπιν online εξετάσεων!

Τι είναι το e-learning course της KnowCrunch;

Το Masterclass Digital & Social Media Marketing μπορούν να το παρακολουθήσουν στην Ελληνική γλώσσα όλοι ανά πάσα στιγμή από το σπίτι ή το γραφείο τους σε μορφή video-on-demand. Περιλαμβάνει 13 κεντρικές ενότητες και πάνω από 500 videos. Συμμετέχουν 15 γνωστοί επαγγελματίες instructors της αγοράς, οι οποίοι μάλιστα παρέχουν συνεχές support μέσω ειδικού group στο Facebook. To πρόγραμμα περιλαμβάνει προαιρετικές εξετάσεις ώστε να αποκτήσετε το πολυπόθητο diploma της KnowCrunch και συνεχή πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό και σε bonus αρχεία. Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα ξεκινάτε να παρακολουθείτε άμεσα τα εκπαιδευτικά videos τα οποία μπορείτε να τα ολοκληρώσετε μέσα σε διάστημα 4 μηνών.

Σε ποιους απευθύνεται το e-learning course της KnowCrunch;

Tο Masterclass Digital & Social Media Marketing απευθύνεται σε όλους, αρκεί να μιλάτε Ελληνικά. Αν είστε πολυάσχολοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, στελέχη που προτιμάτε να ορίζετε εσείς το πότε θα εκπαιδευτείτε στον λιγοστό διαθέσιμο χρόνο σας, φοιτητές που παράλληλα έχετε άλλες εκπαιδευτικές υποχρεώσεις και βέβαια αν ζείτε ή δραστηριοποιείστε σε περιοχές μακριά από μεγάλες πόλεις, τότε το πρόγραμμα της KnowCrunch είναι για εσάς.

Ποιες είναι οι θεματικές ενότητες του e-learning course της KnowCrunch;

Το πρόγραμμα έχει 13 ενότητες και κάθε ενότητα απαρτίζεται από μικρά κατανοητά μαθήματα σε video, συνολικά 110 ωρών, τα οποία έχουν απόλυτη σειρά και συνοχή ώστε να σας εκπαιδεύσουν σταδιακά από τα βασικά μέχρι τις πιο advanced γνώσεις. Συγκεκριμένα οι ενότητες του προγράμματος είναι:

  • Digital Marketing Fundamentals
  • Websites & Landing Pages
  • Ε-shops
  • Social Media & Social Networks
  • Content Marketing
  • Search Engine Optimization
  • Social Media Marketing
  • Advertising Campaigns
  • Influencer Marketing
  • PR & Reputation Online
  • Messaging (Email & Mobile Marketing)
  • Monitoring & Analytics
  • Reporting
  • Growth Hacking
  • Performance Marketing
  • Digital & Social Media Marketing Strategy
  • Positions & Services

Στιγμιότυπο-2020-02-24-4.13.16-μμ.png?mtime=20200320214241#asset:169105

Ποια είναι η διαφορά ενός e-learning course σε σχέση με ένα σεμινάριο μέσα σε μία τάξη;

Στο e-learning course της KnowCrunch η παρακολούθηση γίνεται μέσα από το website. Η ποιότητα, το εκπαιδευτικό επίπεδο, η ύλη, οι παρουσιάσεις, η δομή, οι instructors και το support είναι ακριβώς ίδια με τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται στις τάξεις. Η μόνη διαφορά στο E-Learning Masterclass Digital & Social Media Marketing είναι πως δεν υπάρχει υποχρέωση παρουσίας συγκεκριμένες ώρες και μέρες και δεν υπάρχουν ομαδικές εργασίες, καθώς οι ασκήσεις γίνονται ατομικά από τον κάθε φοιτητή στο σπίτι του.

Η ύλη και τα videos του e-learning της KnowCrunch ανανενώνoνται;

Τα videos, οι παρουσιάσεις αλλά και τα bonus αρχεία ανανεώνονται συνεχώς, ώστε να είναι πάντα up-to-date με τις εξελίξεις της αγοράς. Αυτός είναι άλλος ένας λόγος που η εκπαίδευση της KnowCrunch ξεχωρίζει από οτιδήποτε παρεμφερές στην αγορά.

Μπορώ να μοιράζομαι τις απορίες και εργασίες μου με τους instructors;

Όλοι οι φοιτητές του e-learning της KnowCrunch έχουν στην διάθεσή τους ένα support group στο Facebook, όπου συμμετέχουν οι instructors της KnowCrunch για απορίες και σχολιασμό των εργασιών αλλά και δύο ακόμη groups για θέσεις εργασίας, spec & διαγωνισμούς, νέα και εξελίξεις της αγοράς.

Ποιοι instructors διδάσκουν στο e-learning course της KnowCrunch;

H ομάδα των 15 instructors αποτελείται από τα πιο ικανά στελέχη της αγοράς. Είναι ενεργοί επαγγελματίες, σημαντικότατοι στο είδος τους και πάντα δίπλα σε κάθε σπουδαστή. Όλοι τους είναι διευθυντικά στελέχη σε μεγάλα agencies και έχουν διεθνή εμπειρία. Είναι οι ίδιοι instructors που συμμετέχουν στα φυσικά courses της KnowCrunch.

Πώς το e-learning course της KnowCrunch διαφέρει από άλλα σεμινάρια;

Το E-Learning Masterclass Digital & Social Media Marketing είναι πλήρως αναγνωρισμένο στον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς το syllabus έχει βραβευτεί επί σειρά ετών από το Social Media World, ως η καλύτερη εκπαίδευση στην Ελλάδα για Digital & Social Media. Είναι επίσης το μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με επίπεδο EQF 5 που σημαίνει πως καλύπτει όχι αποσπασματικά κάποια θέματα αλλά το σύνολο των στρατηγικών, τακτικών, εργαλείων, best practices και KPIs στo digital & social media marketing. Είναι εντελώς πρακτικό χωρίς άχρηστες και αόριστες θεωρίες. Θα μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα να εφαρμόζετε όσα παρακολουθείτε ή να παρέχετε υπηρεσίες σε άλλους όταν το ολοκληρώσετε!

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως εκατοντάδες brands & agencies έχουν εμπιστευτεί τη KnowCrunch για την εκπαίδευση των στελεχών τους ενώ οι συνολικοί απόφοιτοι ξεπερνούν τους 1500 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ποια είναι η τιμή του e-learning course της KnowCrunch;

Η τιμή εγγραφής είναι 1.150€. Αν είστε άνεργος, φοιτητής, group στελεχών από μία εταιρεία ή απόφοιτος άλλων προγραμμάτων της KnowCrunch, τότε μπορείτε να πάρετε την ειδική τιμή έκπτωσης στα 950 €.

Πώς μπορώ να γραφτώ στο e-learning course της KnowCrunch;

Μπείτε τώρα στο E-Learning Masterclass Digital & Social Media Marketing της KnowCrunch και κάντε άμεσα την εγγραφή σας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr