NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Συστράτευση Delphi Economic Forum και Παπαστράτος για 1.000.000 λιγότερους καπνιστές

Συστράτευση Delphi Economic Forum και Παπαστράτος για 1.000.000 λιγότερους καπνιστές

Το 5ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, που θα λάβει χώρα στο Ευρωπαϊκό και Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών από τις 5 έως τις 8 Μαρτίου, στέλνει ξανά ηχηρό μήνυμα αφήνοντας πίσω του για ακόμη μία χρονιά το τσιγάρο.

Με βασικό θέμα «Action with Vision» το Delphi Economic Forum για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προχωρά σε μία σημαντική πρωτοβουλία και αναλαμβάνει δράση με όραμα έναν κόσμο απαλλαγμένο από το τσιγάρο. Έχοντας ως κύριο μήνυμα «Smoke- Free Delphi Economic Forum – Μέλλον χωρίς τσιγάρο», το φόρουμ στοχεύει στο να προσφέρει ξανά μία ξεχωριστή συνεδριακή εμπειρία ενός καθαρού περιβάλλοντος αμοιβαίου σεβασμού στους 3000 και πλέον συνέδρους και επισκέπτες.

Στο πλαίσιο αυτό, διαμορφώνεται ένα σαφές σχέδιο διαχείρισης καπνίσματος, που προωθεί την καθολική εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και ταυτόχρονα τον σεβασμό προς όλους. Εκτός από την αυτονόητη απαγόρευση του καπνίσματος στους εσωτερικούς χώρους του φόρουμ, οι σύνεδροι και οι επισκέπτες θα παροτρύνονται να περιορίζουν το κάπνισμα ακόμη και στους υπαίθριους χώρους. Συγκεκριμένα, θα προωθείται η χρήση όλων των παραδοσιακών προϊόντων καπνού, καθώς και των δυνητικά καλύτερων εναλλακτικών του τσιγάρου μόνο στις ειδικά σχεδιασμένες εξωτερικές ζώνες.

«Οραματιζόμαστε έναν κόσμο, όπου το τσιγάρο θα αποτελεί παρελθόν. Αναλαμβάνουμε για δεύτερη χρονιά μία πρωτοβουλία υψηλού συμβολισμού, προωθώντας τη φιλοσοφία του πολιτισμού και του σεβασμού προς όλους» δήλωσε ο κ. Γιάννης Θωμάτος, Αντιπρόεδρος Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

H πρωτοβουλία για το 2ο Smoke-free Delphi Economic Forum υλοποιείται για δεύτερη χρονιά με την ευγενική υποστήριξη της Παπαστράτος και συνδέεται άμεσα με την ανακοίνωση του νέου φιλόδοξου στόχου της εταιρείας να μειωθούν οι καπνιστές κατά 1.000.000 έως το τέλος του 2021, που πραγματοποίησε λίγες ημέρες πριν.

To Delphi Economic Forum είναι ένα από τα σημαντικότερα διεθνούς βεληνεκούς συνέδρια της ΝΑ Ευρώπης, το οποίο συγκεντρώνει κάθε χρόνο την ελίτ του πολιτικού, ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου. Το φόρουμ βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με την κοινωνία έχοντας ως στόχο τον εντοπισμό των κύριων παγκόσμιων τάσεων, την εκτίμηση των επιπτώσεων και την επανεξέταση των προκλήσεων και των πολιτικών επιλογών, που αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων της ευρύτερης περιοχής της ΝΑ Ευρώπης και της ΝΑ Μεσογείου.

Για το πλήρες πρόγραμμα και τους ομιλητές, καθώς και για πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή στο Delphi Economic Forum επισκεφθείτε τηνιστοσελίδα ή τη σελίδα στο Facebook.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr