NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Urban Owl: Το ελληνικό brand που ζητά τη συμμετοχή του κοινού στις συλλογές του

05_03_2020 07_10_2020

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

​Ο Δημήτρης Διαμάντης αγαπούσε πάντοτε τα retro χειροποίητα γυαλιά και οι σπουδές του πάνω στο βιομηχανικό σχέδιο τον βοήθησαν να μετατρέψει την αγάπη του σε επάγγελμα. Συνεργάτης του στο όμορφο αυτό «έγκλημα» η Πελαγία Χριστάκη.

Οι δυο τους είναι τα πρόσωπά πίσω από την Urban Owl. Ένα ελληνικό brand που ξεκίνησε από το crowdfunding και που δεν σταματά να καινοτομεί, αφού είναι το πρώτο σήμα που ζητά τη συμμετοχή του κοινού στον σχεδιασμό των συλλογών του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, ξεκίνησαν το καλοκαίρι με τα capital controls, μέσω του Indiegogo, μιας πλατφόρμας crowdfunding. Αφού συγκέντρωσαν το απαιτούμενο ποσό, «πιάσαμε το στόχο μας, οπότε έτσι ξεκινήσαμε το πρώτο κομμάτι της παραγωγής και είδαμε ότι αυτό που κάνουμε έχει ανταπόκριση.

Ήταν όντως πολύ μεγάλη η στήριξη από το εξωτερικό, άνθρωποι που πίστεψαν στο όραμά μας, πίστεψαν σε αυτό που είχαμε να τους δείξουμε και στο σχέδιό μας αλλά και και στην ιδέα μας και στη φιλοσοφία γενικότερα της Urban».

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, τα Urban Owl είναι ένα brand το οποίο είναι φτιαγμένο για τον άνθρωπο που ζει και εργάζεται στην πόλη, ένα brand που έχει new retro επιρροές και urban στοιχεία.

«Είμαστε εδώ, είναι ελληνική παραγωγή, απευθυνόμαστε παγκόσμια, είναι μεγάλη μας χαρά αυτό που μπορούμε με μια ελληνική παραγωγή να απευθυνθούμε σε όλο τον κόσμο» σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr