NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Etty Leon: Το luxury brand υποδημάτων, με vintage και glamorous αίσθηση

12_03_2020

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

Η Etty Leon ξεκίνησε το δικό της luxury brand υποδημάτων την Άνοιξη του 2017, αφού ολοκλήρωσε δύο πτυχία, Καλών Τεχνών και Σχεδίαση Αξεσουάρ, στις Η.Π.Α. Οι δημιουργίες της είναι θηλυκά και μοναδικά παπούτσια που δημιουργούν μια vintage, εκθαμβωτική και glamorous αίσθηση που χαρακτηρίζει μια νέα γενιά δυναμικών γυναικών.

Όπως αναφέρει η ίδια «δούλευα στη Νέα Υόρκη σαν σχεδιάστρια υποδημάτων και επέστρεψα το 2016, όταν και συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχαν θέσεις εργασίας στον κλάδο μου. Οπότε, αποφάσισα να ξεκινήσω το δικό μου brand.

To brand μου ονομάζεται Etty Leon - όπως εγώ - και απευθύνεται σε γυναίκες που απολαμβάνουν τη στιλιστική αυτοπεποίθηση και αναζητούν κάτι ιδιαίτερο».

Σε κάθε κολεξιόν υπάρχει διαφορετική πηγή έμπνευσης. Στις πρώτες κολεξιόν ήταν η γεωμετρία, μετά ήταν galaxy, 70’s με πιο γραφικά μοτίβα και έπειτα luxury resort, αλλά υπάρχει μια κοινή αισθητική σε όλες τις κολεξιόν.

Η παραγωγή καθώς και οι πρώτες ύλες γίνονται στην Ιταλία, αλλά πλέον γίνεται μια προσπάθεια για μια πιο οικονομική σειρά που η κατασκευή θα είναι στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ίδια «το 2016 που ξεκίνησα, το πιο δύσκολο πράγμα ήταν να βρω τους σωστούς συνεργάτες και πήρε αρκετό καιρό και αρκετές δοκιμές.

Στην Ελλάδα έχουμε σχεδιαστές στην υποδηματοποιία που κάνουν πολύ καλή δουλειά και το επίπεδο design είναι πολύ υψηλό. Παρόλα αυτά, στο τεχνικό κομμάτι έχουμε περιορισμένο αριθμό εργοστασίων που απευθύνονται περισσότερο σε mass production και fast fashion και όχι τόσο πολύ σε design».

Μέχρι στιγμής, για να προβάλει τα προϊόντα της στο εξωτερικό, έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη.

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr