NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

Η Purina Petcare υποστηρίζει νεοφυείς επιχειρήσεις μέσω του Unleashed

Η Purina Petcare υποστηρίζει νεοφυείς επιχειρήσεις  μέσω του Unleashed

Η Purina Petcare σε συνεργασία με τον οργανισμό TNW εγκαινιάζουν το πρόγραμμα UNLEASHED για την ενίσχυση της καινοτομίας στον τομέα της φροντίδας των κατοικίδιων. Στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη νεοφυών επιχειρήσεων (startups) από διαφορετικές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, οι οποίες ενσωματώνουν ψηφιακές και τεχνολογικές λύσεις στην ανάπτυξη προϊόντων ή και υπηρεσιών αφιερωμένων στη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων, αξιοποιώντας καινοτόμες ιδέες που βελτιώνουν την ποιότητα της δικής τους ζωής αλλά και αυτής των κηδεμόνων τους.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση. «για την Purina Petcare τα κατοικίδια αποτελούν όχι μόνο τον σκοπό της δουλειάς της αλλά το πάθος και το μεγαλύτερο κίνητρό της για να κάνει τη διαφορά στις ζωές χιλιάδων κατοικίδιων κάθε μέρα που περνάει, προσφέροντάς τους προηγμένη διατροφή, υγεία και ευεξία. Με αυτό το όραμα, η εταιρεία συνεργάζεται με τον οργανισμό TNW που βοηθά στην ανάπτυξη τεχνολογικών οικοσυστημάτων σε όλο τον κόσμο και συνδέει νεοφυείς επιχειρήσεις με επαγγελματικές ευκαιρίες και επενδυτές, υποστηρίζοντας την καινοτομία και την επόμενη γενιά νέων και ταλαντούχων επιχειρηματιών».

Μέσω του προγράμματος UNLEASHED οι start-ups που θα προκριθούν στην τελική φάση του θα έχουν την υποστήριξη μιας ομάδας ειδικών που θα τις βοηθήσει να αναπτύξουν περαιτέρω την ιδέα τους και τις δυνατότητες εφαρμογής της στη βιομηχανία φροντίδας κατοικίδιων ζώων.

Αν έχετε μια start-up που δραστηριοποιείται στον τομέα της φροντίδας των κατοικίδιων, το πρόγραμμα UNLEASHED σας δίνει τη δυνατότητα να … απελευθερώσετε τις καινοτόμες ιδέες σας και να τις κάνετε πράξη! Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως 31 Μαρτίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα καθώς και για υποβολή αιτήσεων μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ: thenextweb.com/x/unleashed.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr