NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις
ανάγνωση

EBRD: Χρηματοδότηση 5 εκατ. ευρώ στην ελληνική εταιρεία Παπουτσάνης

EBRD: Χρηματοδότηση 5 εκατ. ευρώ στην ελληνική εταιρεία Παπουτσάνης

Η Παπουτσάνης ενισχύει το επενδυτικό της πρόγραμμα με χρηματοδότηση 5 εκατ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD). Η εταιρεία επιδιώκει να ενισχύσει περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα και την επέκτασή της καθώς και να αναβαθμίσει τις διαδικασίες παραγωγής και το πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης. Η συμφωνία υπογράφηκε από τον Alain Pilloux, Αντιπρόεδρο της EBRD, και τον Μενέλαο Τασόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Παπουτσάνης.

Η χρηματοδότηση της ΕΤΑΑ θα επιτρέψει στην εταιρεία να βελτιστοποιήσει περαιτέρω την παραγωγή στο εργοστάσιο της στη Ριτσώνα, όπου αναπτύσσει και παράγει περισσότερα από 150 εκατομμύρια προϊόντα ετησίως. Επιπλέον, θα επιτρέψει στο τμήμα Ε&Α της Παπουτσάνης να αναπτύξει καινοτόμα προϊόντα, ενισχύοντας το προφίλ της και την ανταγωνιστικότητά της σε περισσότερες από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η Παπουτσάνης είναι η πρώτη ελληνική επιχείρηση που συμμετέχει στο πρόγραμμα Blue Ribbon της ΕΤΑΑ, το οποίο συνδυάζει επιχειρηματικές συμβουλές και οικονομική υποστήριξη για εταιρείες που ξεχωρίζουν για τις αναπτυξιακές τους δυνατότητες και την ηγετική θέση τους στην αγορά. Το πρόγραμμα στοχεύει στη δημιουργία ενός δικτύου μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ) υψηλού αναπτυξιακού δυναμικού, επιτρέποντας τους να αναπτύσσουν βιολογικά προϊόντα, να καινοτομούν και να αναπτύσσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά τους στην πρόσβαση σε ευρύτερες εγχώριες και διεθνείς αγορές.

Η εταιρεία έχει ήδη λάβει υποστήριξη από το συμβουλευτικό πρόγραμμα της EBRD για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων της και την καινοτομία μέσω της Ε&Α. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Ευρωπαϊκού Κέντρου Συμβούλων Επενδύσεων της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και της κυβέρνησης της Ελλάδας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr