NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Debbie Tzima Design: Με ονειρικά σχέδια και μοτίβα ζωγραφισμένα στο χέρι

26_03_2020

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

​Με μοτίβα ζωγραφισμένα στο χέρι, τυπωμένα ψηφιακά πάνω σε 100% ελληνικά μεταξωτά υφάσματα, η Ντέπυ Τζήμα μας βάζει σε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα, φωτεινότητα και στυλ. Έμπνευσή της αποτελεί η αιώνια ομορφιά της Ελλάδας αλλά και οι διαφορετικές πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες κουλτούρες. Ως μέλος του Fashion Revolution, ακολουθεί φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές καθώς και ανακυκλώσιμες και οικολογικές συσκευασίες.

Όπως αναφέρει η ίδια «οι σπουδές μου είναι πάνω στη γραφιστική και εργάζομαι σε αυτόν τον χώρο τα τελευταία 20 χρόνια. Αφορμή για το ξεκίνημα του Debbie Tzima design, στο τέλος του 2017, ήταν η ανάγκη μου να σχεδιάσω ξανά στο χέρι.

Θα χαρακτήριζα τα σχέδια κάπως ονειρικά. Αγαπώ τις καθαρές γραμμές αλλά και την ψυχεδέλεια που μπορούν να δημιουργήσουν από την επανάληψή τους. Τα προϊόντα απευθύνονται στον σύγχρονο κοσμοπολίτη».

Όσον αφορά στην έμπνευση της, αυτήν την αντλεί «από τα πάντα γύρω μου, από τα χρώματα, από τις σκιές, από τους ανθρώπους και τις καταστάσεις, από την πολυπλοκότητα των πολιτισμών και ιδιαίτερα των αρχαίων πολιτισμών, όπου στην τέχνη υπήρχε ακόμα παρθενογένεση».

H φιλοσοφία του brand στηρίζεται στους κανόνες του ethical fashion. «Αυτό σημαίνει ότι κατασκευάζουμε μόνο οργανικά και πιστοποιημένα προϊόντα. Μιλάμε για υφάσματα όπως από μπαμπού, από κάνναβη, από ευκάλυπτο, από γάλα και μπανάνα και πολλά νέα υφάσματα που κυκλοφορούν σιγά σιγά στην αγορά».

Tα φουλάρια της εταιρείας κατασκευάζονται στη Βόρεια Ελλάδα με διαδικασίες πολύ φιλικές προς το περιβάλλον. «Θεωρώ ότι όλες οι Ελληνικές εταιρίες θα έπρεπε να στηρίζουμε τους εγχώριους παραγωγούς, όλες τις εγχώριες εταιρίες που είναι καινοτόμες, που προσέχουν τους εργαζομένους τους. To να ζεις στην Ελλάδα είναι έμπνευση» σημειώνει η ίδια.

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr