NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις
ανάγνωση

ΕΣΠΑ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα στο πρόγραμμα Εστίαση - Εμπόριο - Εκπαίδευση

ΕΣΠΑ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα στο πρόγραμμα Εστίαση - Εμπόριο - Εκπαίδευση
27_03_2020 | 15:28 30_03_2020 | 10:22
epixeiro icon Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις

Η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ, ΤΣ & ΕΚ ανακοίνωσε την έκδοση του Τελικού Βαθμολογικού Πίνακα Κατάταξης των Επενδυτικών Σχεδίων (με τα επιλέξιμα και μη επιλέξιμα επενδυτικά σχέδια με τους αντίστοιχους λόγους μη έγκρισης /απόρριψης), των ακόλουθων κατηγοριών περιφερειών: [Περιφέρεια Ν. Αιγαίου (όλοι οι κλάδοι), Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (όλοι οι κλάδοι), των Λιγότερο Ανεπτυγμένων Περιφερειών (Α. Μακ., Θράκη, Κ. Μακ., Ήπειρος, Θεσσαλία, Δ. Ελλάδα) (όλοι οι κλάδοι), Περιφέρεια Αττικής (κλάδοι Εκπαίδευσης και Εστίασης) και των Περιφερειών σε Μετάβαση (Δ. Μακ, Ιόνια, Β. Αιγαίο, Πελοπόννησος, Κρήτη) (κλάδος Εκπαίδευσης)] της Δράσης «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020».

Οι υποψήφιοι, των οποίων οι Αιτήσεις Χρηματοδότησης απορρίπτονται με την παρούσα, έχουν άπαξ τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής ένστασης κατά αυτής, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων, εντός αποκλειστικής προθεσμίας είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της κοινοποίησης στο δικαιούχο της έκδοσης της απόφασης, σύμφωνα με το Κεφάλαιο 9.4 «ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ» της Αναλυτικής Πρόσκλησης της Δράσης, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Η προθεσμία του δικαιώματος άσκησης/υποβολής ενστάσεων του ανωτέρω υπό 2 σημείου, σύμφωνα με την Α.Π. 1788/329/Α3/24-032020 Απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων (Α/Α 41 του προοιμίου), αναστέλλεται μέχρι την έκδοση σχετικής νεότερης απόφασης.

Με νεότερη απόφαση θα εκδοθούν οι Τελικοί Βαθμολογικοί Πίνακες για τις υπόλοιπες κατηγορίες περιφερειών και κλάδων.


Αν είστε μεταξύ των επιτυχόντων και θέλετε πληροφορίες – υποστήριξη για την ορθή παρακολούθηση του επενδυτικού σας σχεδίου μπορείτε να επικοινωνήσετε με την HFT Consultants στο τηλ 2106565400 ή μέσω mail στο info@hft.gr.

 Εργλαειοθήκη Τελικός Βαθμολογικός Πίνακας Κατάταξης (3 MB)

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr