NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Septona: Δωρίζει 35 μόνιτορ για την ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας

Septona: Δωρίζει 35 μόνιτορ για την ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας
Φωτογραφία: Φωτογραφία αρχείου
27_03_2020 | 15:50 30_03_2020 | 10:22
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Κοινωνία

Η SEPTONA ανακοίνωσε πως «έχοντας απόλυτη επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης και συναίσθηση της ευθύνης που μας αναλογεί για την καταπολέμηση της πανδημίας» συμβάλλει ενεργά στην επιτυχή αντιμετώπιση της κρίσης που βιώνουμε στη χώρα.

Βάσει αυτού, η εταιρεία προχώρησε σε δωρεά 35 καινούριων Μόνιτορ, υψηλής τεχνολογίας για την ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Την ίδια στιγμή, με ανακοίνωση της γνωστοποιεί πως «η υψηλή ζήτηση για αντιβακτηριδιακά μαντήλια, λόγω της ανησυχίας για την εξάπλωση του κορονοϊού, έχει οδηγήσει σε μεμονωμένες περιπτώσεις στην εμφάνιση υπερβολικών τιμών πώλησης των προϊόντων. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η SEPTONA με απόλυτη επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης και συναίσθηση της ευθύνης για την προστασία των καταναλωτών, δεν έχει προβεί σε καμία ανατίμηση των αντιβακτηριδιακών μαντηλιών της. Υπενθυμίζουμε ότι η τελική τιμή πώλησης προς τους καταναλωτές σε όλα τα σημεία λιανικής ανεξαρτήτως, βρίσκεται στην διακριτική ευχέρεια των εμπόρων του κάθε καταστήματος».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr