NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Blueground: «Παγώνει» ανάπτυξη, προσλήψεις, κόστος - Τι ισχύει για την Ελλάδα

Blueground: «Παγώνει» ανάπτυξη, προσλήψεις, κόστος - Τι ισχύει για την Ελλάδα
27_03_2020 | 18:36 30_03_2020 | 11:14
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Όπως ανακοίνωσε, μέσω του λογαριασμού του στο Linkedin, ο ιδρυτής και CEO της Blueground, Αλέξανδρος Χατζηελευθερίου, η εταιρεία απολύει ή βάζει σε διαθεσιμότητα 130 άτομα, λόγω των συνεπειών από τη πανδημία του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τον ίδιο «αυτή η κρίση έχει επηρεάσει τις επιχειρήσεις παγκοσμίως. Τα ταξίδια, η φιλοξενία και τα ακίνητα είναι τομείς που πλήττονται περισσότερο. Η Blueground έχει προβεί σε άμεσες διορθωτικές ενέργειες: σταμάτησε την ανάπτυξη, τις προσλήψεις και μειώνει το κόστος.

Δυστυχώς, σήμερα, έπρεπε να χωρίσουμε τους δρόμους μας με περισσότερους από 130 συναδέλφους, το ένα τέταρτο της ομάδας μας, οι οποίοι είτε εγκαταλείπουν οριστικά την εταιρεία είτε λαμβάνουν άδεια απουσίας. Αυτοί είναι λαμπροί άνθρωποι που, σε οποιοδήποτε άλλο περιβάλλον, θα πολεμούσαμε για να κρατήσουμε μαζί μας».

«Η Blueground θα ξεπεράσει αυτή και άλλες κρίσεις που σίγουρα θα έρθουν στο μέλλον» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ενημέρωση: Σύμφωνα με ενημέρωση της Blueground, «σε ότι αφορά την Ελλάδα, η εταιρεία προχώρησε σε αναστολή συμβάσεων εργασίας σύμφωνα με το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο του Υπουργείου Οικονομικών, και όχι σε απολύσεις».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr