NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Το fashion brand MYA δωρίζει 3000 μάσκες και ξεκινάει καμπάνια ειδικού σκοπού

Το fashion brand MYA δωρίζει 3000 μάσκες και ξεκινάει καμπάνια ειδικού σκοπού
28_03_2020 | 14:59 30_03_2020 | 10:22
epixeiro icon Ειδήσεις | Κοινωνία, Επιχειρηματικά Νέα

Στη δωρεά 3000 μασκών στο Αττικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών, για την κάλυψη μέρους των αυξημένων αναγκών που υπάρχουν λόγω της πανδημίας κορονοϊού, προχώρησε η ελληνική εταιρία παραγωγής γυναικείων ρούχων MYA, το fashion brand με την υπογραφή της Δήμητρας Νίκα.

Την ίδια στιγμή, το MYA καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να πάρει μέρος στην crowdfunding καμπάνια που έχει ήδη ξεκινήσει, στόχος της οποίας είναι η προσφορά ακόμη περισσότερου υλικού προς τα νοσοκομεία της χώρας μας.

Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει άμεσα την παραγωγή μασκών προσώπου, της οποίες θα προσφέρει σε νοσοκομεία της χώρας με τη μορφή δωρεάς. Οι μάσκες κατασκευάζονται από ειδικό ύφασμα εγκεκριμένο για ιατρική χρήση, είναι πλενόμενες και επαναχρησιμοποιούμενες και η κατασκευάστρια εταιρεία προμηθεύει ήδη δεκάδες ελληνικά νοσοκομεία με ιματισμό από το συγκεκριμένο υλικό.

Η ομάδα της ΜΥΑ αποτελείται από νέα παιδιά που απευθύνουν μέσα από αυτό το project «ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύνολο των εργαζομένων και γιατρών στα ελληνικά νοσοκομεία», όπως αναφέρουν μετά τη δωρεά των 3000 μασκών, τονίζοντας πως «ελπίζουμε με την δική σας βοήθεια να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες!»

Η καμπάνια ειδικού σκοπού βρίσκεται εδώ και θα λάβει όλες τις δωρεές που θα έχουν καταβληθεί μέχρι την 15/4/2020.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr