NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Εκπαίδευση με την Υπογραφή Ποιότητας της Projectyou - Παρακολούθηση εξ αποστάσεως (LIVE E-learning)

Εκπαίδευση με την Υπογραφή Ποιότητας της Projectyou - Παρακολούθηση εξ αποστάσεως (LIVE E-learning)

Η μέθοδος LIVE E-learning, είναι μία σύγχρονη μέθοδος τηλεκπαίδευσης η οποία επιτρέπει στον εκπαιδευόμενο να βιώσει την πλήρη εμπειρία ενός εκπαιδευτικού προγράμματος από την άνεση του σπιτιού του, ενώ παράλληλα του προσφέρει όλα τα οφέλη που έχει η δια ζώσης εκπαίδευση.

Στα πλαίσια της γνωριμίας και της εξοικείωσης των εκπαιδευόμενων με την μέθοδο LIVE E-learning, η projectyou διοργανώνει το webinar “Τα Μυστικά της Επιτυχημένης Επιχειρηματικότητας” εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

To webinar θα πραγματοποιηθεί στις 14/04/2020 και ώρα 18:00 -21:00, όπου μεταξύ 20:00-21:00 οι εισηγητές, επιχειρηματικοί μέντορες και υπεύθυνοι της projectyou θα απαντήσουν στις εξατομικευμένες ερωτήσεις σας και θα σας παρέχουν δωρεάν συμβουλευτική!

Εγγραφείτε τώρα

Τα προγραμματισμένα από την projectyou webinars και online εκπαιδευτικά προγράμματα είναι τα ακόλουθα:

Τα Οικονομικά των Επιχειρήσεων για Μη Οικονομικούς (03/04/20)

Συνεργασία με TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να διδάξει με απλή και συμπυκνωμένη θεώρηση όλο τον κορμό της οικονομικo-επιχειρηματικής σκέψης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Στοχεύει:

  • Να αυξήσει την ικανότητα των επιχειρηματιών και των στελεχών για σωστές επιχειρηματικές προτάσεις και αποφάσεις
  • Να βοηθήσει τα στελέχη με λίγες ή καθόλου οικονομικές γνώσεις στην επικοινωνία και συνεργασία τους με τα στελέχη της Οικονομικής Διεύθυνσης

Μυστικά για Αποδοτική και Ευχάριστη Τηλεργασία (15/04/2020)

Με το σεμινάριο αυτό οι Εργοδότες, προϊστάμενοι και εργαζόμενοι, θα μάθουν τα μυστικά ώστε να λειτουργούν στο νέο πλαίσιο με τρόπο που να εξασφαλίζει την υψηλή απόδοση της εργασίας, την ευχαρίστηση και τη μείωση των αρνητικών της στοιχείων. Είναι πολύ σημαντικό η μετάβαση στη νέα εποχή να γίνει σωστά, διότι θα είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν μετά.

Εκπαίδευση για τη Διεθνή Πιστοποίηση Logistics ELA | Ι’ Κύκλος (25/04/20)

Οφέλη του προγράμματος:

Για στελέχη:

  • πιστοποιείτε την επαγγελματική σας επάρκεια,
  • αποκτάτε κοινή γλώσσα επικοινωνίας με την παγκόσμια αγορά των Logistics,
  • ενισχύετε το Βιογραφικό σας και τις επαγγελματικές σας προοπτικές,
  • ενδυναμώνετε την επαγγελματική αυτοπεποίθησή σας, ειδικά όταν δεν έχετε σπουδές ή προϋπηρεσία σημαντική στα Logistics,
  • μαθαίνετε την αλληλεξάρτηση των επιχειρηματικών λειτουργιών και την συνολική βελτιστοποίηση τους.

Για εταιρείες:

  • Το προσωπικό σας αποκτά κοινή γνώση και γλώσσα διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας και εστίαση στην συνολική βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών λειτουργιών,
  • τυποποιείτε τον τρόπο λειτουργίας των Logistics σας, ανεξάρτητα από το εκάστοτε απασχολούμενο προσωπικό,
  • αποκτάτε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και καλύτερες πιθανότητες συνεργασιών με πελάτες και συνεργάτες από Ευρώπη και Ελλάδα,
  • ενδυναμώνετε και ενεργοποιείτε το προσωπικό σας για αυξημένη απόδοση.

Προετοιμασία για τη Διεθνή Πιστοποίηση IPMA (Επίπεδα D και C) (02/06/20)

Το σεμινάριο στοχεύει να διδάξει τις τεχνικές, τα εργαλεία και τις συμπεριφορές μέσα σε μία ομάδα που οδηγούν σε επιτυχή έργα. Οδηγεί επίσης στην κατάλληλη προετοιμασία όσων ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης Project Management ΙPMA-D (Καλοκαίρι 2020). Η πιστοποίηση IPMA προσφέρει παγκόσμια αναγνώριση, βελτιωμένες ευκαιρίες καριέρας και προστιθέμενη αξία για τον εργοδότη. Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα αποκτήσουν γνώσεις πάνω στη Διαχείριση Έργων και θα λάβουν όλα τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζεται ένας Project Manager.

Εκπαίδευση στη χρήση του προγράμματος Microsoft Project

Microsoft Project Basics (05/06/20)

Microsoft Project Advanced (18/06/20)

Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στο πρόγραμμα Microsoft Project με τη χρήση ατομικού υπολογιστή, τόσο με σύντομες ασκήσεις κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης όσο και με τη βοήθεια ενός πλήρους έργου, την πορεία του οποίου τους ζητείται να απεικονίσουν.

Πιο αναλυτικά μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr