NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ευρωπαϊκή Πίστη: «Online Θυρίδα» για παραλαβή εγγράφων

Ευρωπαϊκή Πίστη: «Online Θυρίδα» για παραλαβή εγγράφων

Στην ενεργοποίηση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής παραλαβής εγγράφων “Online Θυρίδα” προχώρησε η Ευρωπαϊκή Πίστη, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους της.

Με την Online Θυρίδα, όλοι οι Ασφαλισμένοι της Εταιρίας έχουν τη δυνατότητα:

  • Άμεσης παραλαβής όλων των εγγράφων που συνδέονται με την ασφάλισή τους, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα απώλειας τους, εφόσον πλέον μπορούν να τα αποθηκεύουν ηλεκτρονικά.
  • Να πραγματοποιούν με ασφάλεια την παραλαβή των εγγράφων τους, καθώς η ταυτοποίηση τους γίνεται μέσω διπλής εξακρίβωσης, εξασφαλίζοντάς τους την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων.
  • Να συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος μειώνοντας τη διακίνηση της αλληλογραφίας τους με τον παραδοσιακό έγχαρτο τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενεργοποίηση της υπηρεσίας “Online Θυρίδα” επιταχύνθηκε, προκειμένου να ενταχθεί στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Covid – 19, καθώς όλες οι συναλλαγές παραλαβής των ασφαλιστικών εγγράφων πραγματοποιούνται χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία σε κατάστημα.

Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη στο www.europaikipisti.gr και αποτελεί μέρος της γενικότερης στρατηγικής της Εταιρίας αναφορικά με τον ψηφιακό της μετασχηματισμό.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr