NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Tο αεροδρόμιο της Αθήνας φτιάχνει το ψηφιακό κολάζ της πόλης στο Instagram

Tο αεροδρόμιο της Αθήνας φτιάχνει το ψηφιακό κολάζ της πόλης στο Instagram

Με μια Πρόσκληση – «Πρόκληση με Θέα», ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών μας καλεί «να "απογειώσουμε" όλοι μαζί από το σπίτι, την πόλη μας, τις αγαπημένες γωνιές και τις γειτονιές της Αθήνας μας, καθώς περιμένουμε υπομονετικά τη στιγμή που θα τις περπατήσουμε ξανά».

Από απόψε, το αεροδρόμιο της Αθήνας ξεκινά το #mycityiewchallenge #mycityviewathens. «Ως πύλη της πόλης μας, θέλουμε -πιο πολύ από ποτέ - να γεμίσουμε το Instagram με ακόμη περισσότερη Αθήνα και να φτιάξουμε το ψηφιακό κολάζ της Αθήνας. Ο δρόμος για την «απογείωση της πόλης», είναι απλός:

Ξεκινάμε σήμερα, ανεβάζοντας 2 φωτογραφίες, μία φωτογραφία τωρινή, με τη θέα της πόλης από το δικό μας παράθυρο, μπαλκόνι ή ταράτσα και μία παλαιότερη, με την αγαπημένη μας γωνιά της πόλης που θέλουμε να επισκεφτούμε ξανά, αμέσως μόλις αφήσουμε πίσω μας αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής μας, υγιείς, ασφαλείς και έτοιμοι για νέες εμπειρίες» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Με τα hashtags του challenge, #mycityview και #mycityviewathens, και κάνοντας tag το αεροδρόμιο της Αθήνας @athairport, οι φωτογραφίες με τη θέα της ημέρας, αλλά και οι παλαιότερες αγαπημένες φωτογραφίες από την πόλη και την Αττική, θα «επιβιβαστούν» στο @athairport.

Στις φωτογραφίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί το επίσημο gif του #myctiyview - θα το βρείτε στο Instagram, αναζητώντας το με το όνομα της ενέργειας. Το "ταξίδι" ξεκινά σήμερα. «Με τη θέα της ημέρας από το δικό μας παράθυρο στο αεροδρόμιο - και μία ακόμη παλαιότερη που διαλέξαμε από το αγαπημένο άλμπουμ μας - δίνουμε τη σκυτάλη σε όλους» όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στόχος είναι, μετά την Αθήνα, το «ταξίδι» να συνεχιστεί σε διεθνή αεροδρόμια και μεγάλες πόλεις του κόσμου, για τη διαμόρφωση ενός ψηφιακού κολάζ του κόσμου μας και ενός άλλου «δικτύου» σύνδεσης, τώρα που η αεροπορική διασύνδεση δεν είναι εφικτή.

View this post on Instagram

Σας προσκαλούμε να «απογειώσουμε» όλοι μαζί την πόλη μας από το σπίτι, με μια…. πρόκληση με θέα #mycityiewchallenge #mycityviewathens! Ελάτε να φτιάξουμε το ψηφιακό κολάζ της Αθήνας - Αττικής με φωτογραφίες από το δικό μας παράθυρο, αλλά και με παλαιότερες, από τις αγαπημένες μας γωνιές και γειτονιές, καθώς περιμένουμε υπομονετικά τη στιγμή που θα τις περπατήσουμε ξανά, αμέσως μόλις αφήσουμε πίσω μας τη δύσκολη στιγμή που ζούμε, υγιείς, ασφαλείς και έτοιμοι για νέες εμπειρίες! Ξεκινάμε σήμερα το #mycityviewchallenge και σας καλούμε να ανεβάσετε 2 φωτογραφίες, μία με τη θέα της πόλης από το δικό σας παράθυρο, μπαλκόνι ή ταράτσα και μία παλαιότερη, με την αγαπημένη σας γωνιά της πόλης που θέλατε να επισκεφτείτε ξανά σύντομα! 😊 Ανεβάστε στο Instagram και μοιραστείτε με τους φίλους σας τις φωτογραφίες σας κάνοντας tag @athairport και #mycityiewchallenge #mycityviewathens! Κάθε εβδομάδα το αεροδρόμιο της Αθήνας θα προβάλει στην σελίδα του μια αγαπημένη θέα της πόλης! Το δικό μας «παράθυρο» #athensairport περιμένουμε να γεμίσει σύντομα ξανά με όλους εσάς…τους ταξιδιώτες του κόσμου! Δείτε όλες τις πληροφορίες της πρόκλησης #mycityviewchallenge στο link στο bio του προφίλ μας

A post shared by Athens International Airport (@athairport) on

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr