NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Χήτος - Ζαγόρι: Δωρεά ειδικών κλινών ΜΕΘ στο νοσοκομείο Ιωαννίνων

Χήτος - Ζαγόρι: Δωρεά ειδικών κλινών ΜΕΘ στο νοσοκομείο Ιωαννίνων
06_04_2020 | 12:44 06_04_2020 | 12:45
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Κοινωνία

Η Χήτος ΑΒΕΕ - Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι, ανακοίνωσε πως συμμετέχει ενεργά στη συλλογική εθνική προσπάθεια ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας για την αντιμετώπιση της σοβαρής κρίσης λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού (COVID 19) στη χώρα μας και προχωράει στη δωρεά ειδικών κλινών Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, ο νοσοκομειακός εξοπλισμός προσφέρεται για την άμεση ανάπτυξη Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων (ΠΓΝΙ), ένα από τα δύο κέντρα αναφοράς για τον κορονοϊό (COVID 19) στη Βορειοδυτική Ελλάδα, ώστε να καλυφθούν οι αυξανόμενες ανάγκες των κρουσμάτων.

Όπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, «η Χήτος ΑΒΕΕ, φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, με επίγνωση της κρίσιμης κατάστασης που βρίσκεται η χώρα, στέκεται έμπρακτα δίπλα στην κοινωνία στηρίζοντας τις δομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ) και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, που πρωτοστατεί σε αυτήν την προσπάθεια. Γι’ αυτό παράλληλα με τη δωρεά νοσοκομειακού εξοπλισμού, η Χήτος ΑΒΕΕ καλύπτει και τις ανάγκες σε εμφιαλωμένο νερό του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του ΠΓΝΙ, παρέχοντάς τους φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ.

Με γνώμονα ότι "το καλό το έχουμε μέσα μας’" και με αίσθημα συλλογικής ευθύνης και πίστης, θα προσπεράσουμε αυτήν την περίοδο και θα είμαστε όλοι πιο δυνατοί, όλοι καλά και όλοι μαζ!».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr