NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Οι ελληνικές εταιρείες του Brookstreet Equity συμβάλουν στη μάχη κατά του κορονοϊού

Οι ελληνικές εταιρείες του Brookstreet Equity συμβάλουν στη μάχη κατά του κορονοϊού

Η Brookstreet Equity Partners, η επενδυτική που εδρεύει στο Λονδίνο, ανακοίνωσε πως συμμετέχει στην καταπολέμηση του κορονοϊού με την υποστήριξη του χαρτοφυλακίου τεχνολογικών εταιρειών που διαθέτει στην Ελλάδα, δηλαδή των Terracom, Gizelis Robotics και NanoPhos.

Η Terracom, από τα Ιωάννινα, ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσφέρει δωρεάν τις λύσεις διαχείρισης του εργατικού δυναμικού, QR-Patrol και MyLoneWorkers, για το υπόλοιπο έτος, σε όλα τα ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης παγκοσμίως. Η Terracom είναι μια παγκόσμια εταιρία τεχνολογίας που έχει αναπτύξει παγκοσμίως γνωστές πλατφόρμες διαχείρισης εργατικού δυναμικού που βασίζονται σε τεχνολογίες cloud-based. Η εταιρεία διαθέτει πελάτες σε 82 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Heathrow, GS4, Brinks, Securitas, Carnegie Mellon, Hilton και IKEA.

Η Gizelis Robotics, από το Σχηματάρι, σχεδιάζει και προετοιμάζει την παραγωγή ενός ρομπότ υπεριώδους (UV) απολύμανσης για νοσοκομεία και εργοστάσια. Τα ρομπότ είναι ιδιαίτερα σημαντικά κατά τη διάρκεια της επιδημίας και μπορούν να βοηθήσουν τους μικρούς και μεγάλους κατασκευαστές να διατηρήσουν την παραγωγή τους. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της εταιρείας αναλαμβάνουν από την πλήρη αυτοματοποίηση του εργοστασίου έως την επεξεργασία μικρών παρτίδων, για παράδειγμα χρησιμοποιώντας ρομπότ στα νοσοκομεία για να παραδίδουν φάρμακα, σε υπεραγορές για παλετοποίηση και σε εργοστάσια συγκόλλησης και χειρισμού.

Η NanoPhos, από το Λαύριο, είναι ένας πρωτοποριακός, βραβευμένος κατασκευαστής «έξυπνων» επιστρώσεων. Προσφέρει μια σειρά διαφοροποιημένων λύσεων νανοτεχνολογίας στον τομέα της ενέργειας, της ναυπηγικής και της κατασκευαστικής βιομηχανίας. Η εταιρεία παράγει επιχρίσματα που ενισχύουν την ενέργεια, τα οποία μπορούν να αυξήσουν τη χωρητικότητα των φωτοβολταϊκών κατά 8%, βοηθώντας έτσι τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και προμηθεύοντας τις ναυτιλιακές εταιρείες με νανο-επιστρώσεις μείωσης της τριβής παγκοσμίως. Τον τελευταίο καιρό, η NanoPhos υποστηρίζει την ελληνική αγορά χρησιμοποιώντας μέρος της παραγωγικής ικανότητάς της για νανο-ενισχυμένα υγειονομικά απολυμαντικά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Brookstreet Όμηρος Σαρίκας σχολίασε: «Οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι και οι ομάδες τους εργάζονται ακούραστα σε πρωτοβουλίες και καινοτόμες λύσεις που θα μας βοηθήσουν να κερδίσουμε τον αγώνα κατά του κορονοϊού... είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και προσπαθούμε καθημερινά περισσότερο για τις κοινότητες μας και τους πελάτες μας».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr