NEWSFLASH...
Food for Thought
ανάγνωση

Μάρτιος 2020 @ epixeiro.gr: Τα κορυφαία θέματα στην εποχή του κορονοϊού

Μάρτιος 2020 @ epixeiro.gr: Τα κορυφαία θέματα στην εποχή του κορονοϊού
07_04_2020
epixeiro icon Food for Thought

Ο Μάρτιος του 2020 ήταν ένας εξαιρετικά «περίεργος» και δύσκολος μήνας, παγκοσμίως. Με την κρίση του κορονοϊού να βρίσκεται σε εξέλιξη, το θέμα της πανδημίας σχεδόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού. Και αυτό είναι εμφανές και στο Top 15 του περασμένου μήνα. Ποια ήταν όμως τα άρθρα που ξεχώρισαν, βάσει της αναγνωσιμότητας που εσείς τους προσφέρατε;

Στην 15η θέση του Top 15 για τον περασμένο Μάρτιο βρίσκουμε την Εβελίνα Μπάκιντα που μας γράφει για τις μικρές επιχειρήσεις σε καιρό κορονοϊού, στην 14η το άρθρο του Χρήστου Κοτσακά με 9 + 1 βασικά tips για να μεταφερθούμε από τον υπολογιστή του γραφείου σε εκείνον του σπιτιού και στην 13η τον Τάσο Παγκάκη και το σχέδιο δράσης επιχειρήσεων στις περιπτώσεις διάδοσης ιών.

Στην 12η θέση βρίσκουμε τον Κώστα Δερμούση και τις 9 επιχειρηματικές τάσεις σε περιόδους αλλαγών και προκλήσεων, στην 11η την Βίβιαν Παράσχου που μας παρουσιάζει online επιλογές πολιτιστικών ιδρυμάτων, εκθέσεων και φεστιβάλ και στην 10η τον Επαμεινώνδα Στυλόπουλο που γράφει για την αναστολή δικαιωμάτων και υποχρεώσεων στην εποχή του κορονοϊού.

Στην 9η θέση ο Κωνσταντίνος Ραφαήλ Μαργώνης γράφει για τις συνέπειες του κορονοϊού στην ελληνική οικονομία, στην 8η η Ευγενία Χαρτουλάρη αναλύει τον «ανεκτίμητο θησαυρό πίσω από την τρομολαγνεία του κορονοϊου» και στην 7η θέση ο Αντώνης Γαβαλάς γράφει για το θέμα της πανδημίας και για όλα εκείνα «που λέγονται κι αυτά που δεν τολμάμε να σκεφτούμε».

Στην 6η θέση, η Στέλλα Πρίντεζη μας δίνει 8 + 1 tips για αποτελεσματική εργασία από το σπίτι, στην 5η ο Νάσος Νικολάου διερωτάται εάν οι ελληνικές επιχειρήσεις «μπορούν να αντέξουν και τον κορονοϊό, ενώ, μια θέση ψηλότερα, στην 4η μαθαίνουμε γιατί αποτυγχάνουν οι νέες επιχειρήσεις και πώς o John Pappajohn μπορεί να βοηθήσει.

Φτάνοντας στην κορυφαία τριάδα για τον Μάρτιο του 2020, βρίσκουμε στην 3η θέση την Αλεξάνδρα Βαρλά που γράφει για τις αλλαγές που φέρνει ο νέος νόμος για τα εμπορικά σήματα, στην 2η την Λίλα Καραποστόλη που δίνει μικρές και έξυπνες κινήσεις με μεγάλα και άμεσα οφέλη γύρω από το θέμα «εστίαση & κορονοϊός» και στην 1η την Έλενα Ερμείδου που γράφει για την πανδημία και το πώς μπορούν να προετοιμαστούν άτομα και επιχειρήσεις.

#quoteofthemonth

kazantzakis_quoteofthemonth.jpg?mtime=20200406202240#asset:176884

Ραντεβού τον επόμενο μήνα, με τα κορυφαία θέματα από τον μήνα που διανύουμε, τον Απρίλιο. Από όλους εμάς εδώ στο epixeiro.gr, υγεία, δύναμη και υπομονή σε όλους! Και μην ξεχνάτε: μένουμε σπίτι!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr