NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Δράσεις της UPS εναντίον του κορονοϊού

Δράσεις της UPS εναντίον του κορονοϊού
07_04_2020 | 13:58 07_04_2020 | 14:41
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή

Η UPS ανακοινώνει αύξηση των προσπαθειών της για συντονισμό με την Taskforce του Προέδρου των Η.Π.Α. για τον κορονοϊό, την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA) και τις Πολιτειακές υπηρεσίες υγείας. Η UPS Healthcare και η UPS συνεργάζονται με πολλές εταιρείες και φορείς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα σε όλο τον κόσμο.

«Οι άνθρωποι της UPS, το παγκόσμιο δίκτυό της και οι συμπράξεις της με τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα συνδυάζονται αποφασιστικά, με στόχο την ταχεία διανομή προστατευτικού εξοπλισμού και testing kits σε όλες τις Η.Π.Α. και σε όλον τον κόσμο», δήλωσε ο David Abney, Πρόεδρος και CEO της UPS. «Η UPS Healthcare διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να μεταφέρει ζωτικής σημασίας, σωτήρια φάρμακα, ιατρικές συσκευές, δείγματα προς διάγνωση και απαραίτητα υλικά, όπου χρειάζονται.»

Η UPS ανακοινώνει ενισχυμένη συνεργασία με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (FEMA) για την παροχή υπηρεσιών αλυσίδας εφοδιασμού για τη διανομή Μέσων Ατομικής Προστασίας και απαραίτητων υλικών σε όλες τις Η.Π.Α., που περιλαμβάνουν αναπνευστικές συσκευές, μάσκες N95 αλλά και γάντια για χρήση από τους εργαζομένους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης σε ολόκληρη τη χώρα. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η FEMA θα αποκτήσει πρόσβαση στο κέντρο Worldport της UPS στο Louisville για προσωρινή αποθήκευση σημαντικών αποστολών από το εξωτερικό.

Επιπλέον, η UPS συνεργάζεται με μια σειρά κυβερνητικών φορέων και εταιρειών για την υποστήριξη της ταχείας μεταφοράς testing kits, Μέσων Ατομικής Προστασίας, υλικών και ιατρικών συσκευών, με ιδιαίτερα αξιοσημείωτα παραδείγματα, όπως:

  • Πολιτειακοί Φορείς Υγείας: Βοηθά τους Οργανισμούς Υγείας συγκεκριμένων Πολιτειών, όπως η Καλιφόρνια, η Τζώρτζια και το Κεντάκυ, να ασφαλίσουν και να δημιουργήσουν χώρους εξέτασης σε επιλεγμένες τοποθεσίες. Η εταιρεία προσφέρει επίσης ως τώρα τις υπηρεσίες της και σε άλλες Πολιτείες, όπως το Κολοράντο, το Κονέκτικατ, το Ντελάγουερ, η Φλόριντα, η Χαβάη, το Ιλινόις, η Ιντιάνα, το Κάνσας, η Λουιζιάνα, η Μασαχουσέτη, το Μίσιγκαν, το Μιζούρι, η Βόρεια Καρολίνα, το Νιου Τζέρσεϋ, η Νέα Υόρκη, το Οχάιο, η Ουάσιγκτον και Ουισκόνσιν.
  • Η εταιρεία Henry Schein αξιοποιεί τη UPS για να διανείμει Μέσα Ατομικής Προστασίας στους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου, καθώς και σε εγκαταστάσεις εξέτασης σε όλες τις Η.Π.Α.
  • Η UPS βοηθά την εταιρεία McKesson παραδίδοντας Μέσα Ατομικής Προστασίας σε στρατιωτικές βάσεις, όπου ένστολοι και πολίτες που επιστρέφουν από το εξωτερικό απαιτείται να παραμείνουν σε καραντίνα. Η UPS έστειλε επίσης Μέσα Ατομικής Προστασίας σε προσωρινά κέντρα εξέτασης εκ μέρους της McKesson.
  • DuPont: Παροχή υπηρεσιών UPS Next Day Air® και λύσεις επίγειας μεταφοράς για τη στήριξη της διανομής υλικών της DuPont σε κέντρα εξέτασης σε όλες τις Η.Π.Α.
  • Pharmatech: Η UPS παρέδωσε τα πρώτα 10.000 testing kits, με συνεχιζόμενες αποστολές 20.000 kits κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.
  • LetsGetChecked: Η UPS θα παρέχει υπηρεσίες διανομής για 50.000 test kits ημερησίως. Η εταιρεία LetsGetChecked δημιουργεί και διαθέτει στις Η.Π.Α. ένα τεστ που προσφέρει άμεση ένδειξη, και ακολουθείται από πλήρεις και πιστοποιημένες εργαστηριακές εξετάσεις. Οι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη θα έχουν προτεραιότητα.
  • Everlywell: Η UPS παρέχει εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα των logistics για να βοηθήσει την εταιρεία Everlywell με τη διανομή test kits σε νοσοκομεία, τοπικές κλινικές, γηροκομεία και οργανισμούς όπου οι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Τα δείγματα θα ελεγχθούν από πιστοποιημένα εργαστήρια και τα ψηφιακά αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα σε 48 ώρες.
  • Η εταιρεία AmerisourceBergen αξιοποιεί τα εργαλεία που προσφέρει η UPS για να υποστηρίξει τη διανομή σωτήριων φαρμάκων σε ιατρεία, συστήματα υγείας και κτηνιατρικές κλινικές έτσι ώστε οι ασθενείς να μπορούν να συνεχίσουν να λαμβάνουν απαραίτητα αγαθά και υπηρεσίες - συμπεριλαμβανομένων των χημειοθεραπειών, των φαρμάκων για την αρτηριακή πίεση και των θεραπειών για τις καρδιακές παθήσεις.

Η UPS αποτελεί σημαντικό μέρος του ιστού της παγκόσμιας οικονομίας. Η εταιρεία μεταφέρει περισσότερο από το 3% του παγκόσμιου Α.Ε.Π. και περίπου το 6% του Α.Ε.Π. των Η.Π.Α. καθημερινά. Οι εργαζόμενοι της UPS είναι υπερήφανοι για τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει η εταιρία για τους πελάτες της, τις κοινότητες και τις οικονομίες στις χώρες όπου δραστηριοποιείται - και για τον ρόλο που διαδραματίζουν οι εμπειρογνώμονες της UPS για την υποστήριξη της Task Force του Προέδρου των Η.Π.Α. για τον Κορονοϊό.

Η UPS Healthcare παρέχει εκτεταμένες υπηρεσίες, από την παροχή χώρου διανομής με υγειονομική άδεια και δυνατότητες διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού έως τις συσκευασίες και αποστολές με ελεγχόμενη θερμοκρασία, αποθήκευση και παράδοση για ιατρικές συσκευές, εργαστήρια και δείγματα κλινικών δοκιμών. Με τις δυνατότητες μεταφοράς κρίσιμων αποστολών με βάση το ΑΕΠ και τις Ορθές Πρακτικές Παραγωγής, η παγκόσμια υποδομή και οι δυνατότητες ελέγχου και παρακολούθησης της UPS Healthcare, σε συνδυασμό με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, είναι κατάλληλα την παροχή βοήθειας όσων βρίσκονται στις πρώτες γραμμές να οριζοντιώσουν την καμπύλη του ιού.

«Η παγκόσμια ομάδα της UPS Healthcare κινητοποιήθηκε με έκτακτους τρόπους σε όλο τον κόσμο για να προσφέρει όλη μας την τεχνογνωσία και τις εξειδικευμένες δυνατότητές μας στην προσπάθεια κάλυψης των επιτακτικών αναγκών των πελατών μας από τους τομείς της υγείας και της επιστήμης της ζωής», δήλωσε ο Πρόεδρος της UPS Healthcare, Wes Wheeler. «Η δύναμή μας πηγάζει από την ικανότητά μας να είμαστε ευέλικτοι σε περιόδους έκτακτης ανάγκης, είτε πρόκειται για φυσικές καταστροφές είτε για πανδημίες, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να επιτελούμε τον ρόλο μας, βοηθώντας όλο τον κόσμο μέσα από αυτή την πρόκληση».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr