NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Ο David Cuenca διαδέχεται τον Michael Pooley στην προεδρία της CHEP Europe

Ο David Cuenca διαδέχεται τον Michael Pooley στην προεδρία της CHEP Europe
08_04_2020 | 18:47 08_04_2020 | 18:48
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Επιχειρηματικά Νέα

Η CHEP ανακοίνωσε σήμερα την αλλαγή ηγεσίας για τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην Ευρώπη. Η Brambles διόρισε Πρόεδρο της CHEP Europe τον David Cuenca, που μέχρι σήμερα διευθύνει τις δραστηριότητες της εταιρείας στη Λατινική Αμερική. Η θητεία του στη νέα θέση θα ξεκινήσει από την 1η Ιουλίου 2020. Ο εν λόγω διορισμός πραγματοποιήθηκε μετά την παραίτηση του σημερινού Προέδρου της CHEP Europe, Michael Pooley, με σταδιοδρομία 17 και πλέον ετών στην επιχείρηση.

Ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής της Brambles, Graham Chipchase, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο David θα είναι ο νέος Πρόεδρος της CHEP Europe. Ως Πρόεδρος της CHEP Λατινικής Αμερικής από τον Ιούλιο του 2018, ο David έχει να επιδείξει εξαιρετικό έργο όσον αφορά στη διοίκηση της ομάδας στη διάρκεια μιας περιόδου σημαντικών αλλαγών σε επιχειρηματικό, εμπορικό και πολιτιστικό επίπεδο, ενισχύοντας τις σχέσεις με σημαντικούς πελάτες και κινητοποιώντας τις ομάδες μας. Τον εκτιμούν ιδιαίτερα τόσο οι συνάδελφοί του όσο και οι πελάτες μας».

Σχολιάζοντας την αποχώρηση του κ. Pooley, ο κ. Chipchase δήλωσε: «Κατά την πενταετή θητεία του ως Πρόεδρος της CHEP EMEA και της CHEP Europe, ο Mike είχε την ηγεσία της περιοχής στη διάρκεια μιας περιόδου δυναμικής ανάπτυξης και επέκτασης. Επίσης, εδραίωσε μια διαφοροποιημένη φιλοσοφία, βασισμένη στις αξίες και επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη των εργαζομένων σε όλες τις βαθμίδες, αφήνοντας πίσω του μια καταπληκτική παρακαταθήκη. Ο Mike θα λείψει σε όλους μας, σε όλη την οικογένεια της Brambles, και στέλνουμε στον ίδιο και στην οικογένειά του τις θερμότερες ευχές μας για το μέλλον».

Ο κ. Cuenca ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Brambles το 2000. Κατά τα τελευταία πέντε έτη έχει αναλάβει διάφορες ηγετικές θέσεις, όπως Country General Manager της CHEP Κεντρικής Ευρώπης, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της CHEP Ισπανίας και Πορτογαλίας και Αντιπρόεδρος της CHEP Νότιας Ευρώπης. Ο κ. Cuenca είναι Ισπανός υπήκοος και διαθέτει πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης. Επίσης, έχει ολοκληρώσει ένα General Management Programme στο IESE Business School.

Ο David Cuenca δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στην CHEP Europe, ενώ θα είναι προνόμιο και τιμή να τεθώ επικεφαλής μιας ομάδας με τόσο ταλαντούχους εργαζομένους, καθώς εστιάζουμε στην υποστήριξη των πελατών μας που δραστηριοποιούνται σε ραγδαία εξελισσόμενες εφοδιαστικές αλυσίδες. Διαθέτουμε ένα δυναμικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών και συνεργαζόμαστε με κορυφαίους πελάτες και εταίρους σε όλες τις αγορές. Σε αυτή τη βάση, όλοι μαζί, θα οδηγήσουμε με επιτυχία την CHEP Europe στο μέλλον».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr