NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

So Easy Education: Στηρίζει τους σπουδαστές μέσω της πλατφόρμας e-learning

So Easy Education: Στηρίζει τους σπουδαστές μέσω της πλατφόρμας e-learning
28_04_2020 | 12:08 28_04_2020 | 13:17
epixeiro icon Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία

Ο όμιλος ανακοίνωσε πως στηρίζει ενεργά και έμπρακτα όλους τους σπουδαστές. Η καινοτόμος εκπαιδευτική πλατφόρμα e-learning του ομίλου So Easy Education, κατάφερε να αντεπεξέλθει άμεσα και αποτελεσματικά στην κρίση του ιού Covid-19, «στηρίζοντας με επιτυχία όλους τους μαθητές, και κυρίως εκείνους που ζουν σε παραμεθόριες περιοχές και απομακρυσμένα χωριά».

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα e-learning, έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί όλους τους μαθητές των κέντρων ξένων γλωσσών So Easy, των φροντιστηρίων Αρειμάνιο και των κέντρων ψηφιακής εκπαίδευσης Easy Win.net. Πρόκειται για μια εύχρηστη πλατφόρμα προς τους μαθητές κάθε ηλικίας και τάξης, όπου μέσα από τις λειτουργίες της, παρέχει εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά, εκπαιδευτικές εφαρμογές σε κάθε σπουδαστή, για την καλύτερη δυνατή υποστήριξή του.

Η καινοτομία της πλατφόρμας e-learning έγκειται στο ότι συνδυάζει την ασύγχρονη μάθηση με τη σύγχρονη τηλεκπαίδευση. Οι μαθητές αποκτούν πρόσβαση σε ένα πλούσιο υλικό, ειδικά εξατομικευμένο στις δικές τους ανάγκες, το οποίο είναι πάντα διαθέσιμο ηλεκτρονικά, ώστε να το μελετούν στον δικό τους χρόνο και με βάση το δικό τους πρόγραμμα.

Παράλληλα, η online παρουσία των καθηγητών βοηθάει τους μαθητές να κατανοήσουν και να αφομοιώσουν πολύ πιο εύκολα το μαθησιακό υλικό, προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη εμπειρία που δεν υστερεί από εκείνη του παραδοσιακού μαθήματος. Η τηλεκπαίδευση παρέχει τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης μεταξύ εκπαιδευτικού και εκπαιδευομένων, καθώς μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις, να επιλύσουν απορίες, να λύσουν ασκήσεις και γενικά να επικοινωνήσουν face-to-face.

«Σκοπός του ομίλου So Easy Education, μέσω της πλατφόρμας e-learning, είναι να προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια στους μαθητές, ώστε όλοι να έχουν ισάξια προνόμια στη μάθηση και να ζήσουν μια διαδρομή γεμάτη γνώση. Βρίσκεται δίπλα στους μαθητές, στηρίζοντας τα όνειρά τους σε αυτή τη απαιτητική δοκιμασία που βιώνουν, ώστε στο τέλος να βγουν νικητές» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr