NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

26ος economia Φοιτητικός Διαγωνισμός: Στις 28 Μαΐου η ανακοίνωση των βραβείων

26ος economia Φοιτητικός Διαγωνισμός: Στις 28 Μαΐου η ανακοίνωση των βραβείων
08_05_2020 | 11:36
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Φέτος, για 26η συνεχόμενη χρονιά, ο Όμιλος economia και το περιοδικό Οικονομική Επιθεώρηση ολοκλήρωσαν με μεγάλη επιτυχία τον 26ο economia Φοιτητικό Διαγωνισμό, ένα διαγωνισμό, στον οποίο συμμετείχε με τις εργασίες του ένας μεγάλος αριθμός φοιτητών διαφόρων δημόσιων και ιδιωτικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η θεματική ενότητα του φετινού διαγωνισμού ήταν «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ».

Η έναρξη του 26ου economia Φοιτητικού Διαγωνισμού ανακοινώθηκε την 9η Οκτωβρίου 2019 και η ημερομηνία λήξης υποβολής των εργασιών ήταν η 7η Απριλίου 2020. Τα μέλη της Eπιτροπής Αξιολόγησης βαθμολόγησαν τις εργασίες, ενώ η ανακοίνωση των βραβείων θα προβληθεί σε video στο κανάλι του economia Group στο YouTube την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020, καθώς δυστυχώς λόγω της κατάστασης δεν είναι εφικτή η πραγματοποίηση της Τελετής Απονομής των Βραβείων.

Η βαθμολόγηση των εργασιών έγινε από την Επιτροπή Αξιολόγησης, η οποία αποτελείται από τους:

  • Μαρία Λεκάκου, καθηγήτρια του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου
  • Δημήτρη Φραγκάκη, Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ
  • Aλέξανδρο Βασιλικό, Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος
  • Αγάπη Σμπώκου, διευθύνουσα σύμβουλο των Phāea Resorts

& τον Αντώνη Δ. Παπαγιαννίδη, Γενικό Διευθυντή του Ομίλου economia, ο οποίος θα έχει το ρόλο του Ειδικού Συμβούλου στη διαδικασία αξιολόγησης.

Προκειμένου να βοηθήσουμε τους υποψήφιους στη σύνταξη της εργασίας τους πραγματοποιήσαμε δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο mentoring από τον υποψήφιο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδίκευση στον τουρισμό και Digital Hotel Strategist της Nelios, Θωμά Κραμποκούκη, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr