NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Alba Graduate Business School & FPower: Ευκαιρία για δύο μερικές υποτροφίες

Alba Graduate Business School & FPower: Ευκαιρία για δύο μερικές υποτροφίες

Για 3η συνεχή χρονιά το Alba Graduate Business School & FPower στηρίζουν τις νέες γυναίκες να επιτύχουν τους στόχους τους, επενδύοντας στις γνώσεις και στην εξέλιξή τους. Φέτος, προσφέρονται δύο μερικές υποτροφίες με σκοπό να βοηθηθούν περαιτέρω γυναίκες που θέλουν να αναπτύξουν τις ηγετικές τους ικανότητες

Οι δύο μερικές υποτροφίες απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενη από την κοινότητα του FPower που φιλοδοξεί να κατακτήσει θέσεις ηγεσίας και να επιφέρει καινοτόμες λύσεις στην καριέρα και στο κοινωνικό σύνολο. Δεν υπάρχει ηλικιακό όριο ή συγκεκριμένο επαγγελματικό προφίλ. Η υποτροφία καλύπτει το 50% των διδάκτρων του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών.

Το Alba Graduate Business School, The American College of Greece είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα την Αθήνα. Ιδρύθηκε και λειτουργεί υπό την αιγίδα της επιχειρηματικής κοινότητας του Σ.Ε.Β. της Ε.Ε.Δ.Ε. και του Ε.Β.Ε.Α.. Από τον Δεκέμβριο του 2011, το Alba αποτελεί πλέον το Graduate Business School του American College of Greece.

Με στόχο να εκπαιδεύσει τους οραματιστές ηγέτες του αύριο και να προωθήσει την επιστημονική έρευνα και τη δημιουργία νέας γνώσης, προσφέρει 14 μεταπτυχιακά προγράμματα. Όλα τα ΜΒΑ είναι τα πιστοποιημένα από το The Association of MBAs, ενώ το MSc in Finance και το MSc in SHRM από το EFMD Programme Accreditation System. Το Alba έχει επισήμως αναγνωριστεί και από το New England Association of Schools and Colleges.

Μετά τη θετική απάντηση που θα λάβει, ο ενδιαφερόμενος χρειάζεται να ακολουθήσει την διαδικασία που προβλέπεται για την αίτηση στα ακαδημαϊκά προγράμματα του Alba Graduate Business School και να αξιολογηθεί ακαδημαϊκά. Πληροφορίες για τα ακαδημαϊκά προγράμματα του Alba, την διαδικασία αίτησης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην σελίδα κάθε προγράμματος: alba.acg.edu/degree-programs/.

Η τελική επιλογή θα γίνει ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες που έχουν επιτυχώς αξιολογηθεί ακαδημαϊκά, από κοινή επιτροπή του FPower και του Alba Graduate Business School με βάση τα εξής κριτήρια:

  • Τον τρόπο που θα αναδείξει καλύτερα τον εαυτό της μέσα από το ερωτηματολόγιο
  • Την απάντηση στη σχετική ερώτηση για το πώς θα επωφεληθεί από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα και θα την βοηθήσει να κατακτήσει τους στόχους της

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποτροφία μπορείτε να επικοινωνήσετε το FPower στο info@fpower.gr. Για ερωτήματα σχετικά με τα μεταπτυχιακά προγράμματα και την διαδικασία αίτησης στο Alba μπορείτε να επικοινωνείτε με τον εκάστοτε υπεύθυνο για το πρόγραμμα που ενδιαφέρεστε ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Alba.

Οι αιτήσεις πραγματοποιούνται από εδώ. Ημερομηνία λήξης των αιτήσεων: 31.05.2020.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr