NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η RudderStack «σήκωσε» 5 εκατ. δολάρια και εξαγόρασε την ελληνική Blendo

Η RudderStack «σήκωσε» 5 εκατ. δολάρια και εξαγόρασε την ελληνική Blendo
28_05_2020 | 16:13 28_05_2020 | 16:16
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Η RudderStack προχώρησε στην εξαγορά της Blendo, μιας ελληνικής startup που δημιουργήθηκε από τους Φώτη Ξενικουδάκη, Γιώργο Ψιστάκη και Κώστα Παρδάλη, με στόχο να δώσει στις εταιρείες τη δυνατότητα να γίνουν πραγματικά data-driven και η λειτουργία τους να βασίζεται στα δεδομένα που αυτές κατέχουν.

Όπως γίνεται γνωστό, με την εξαγορά της Blendo, η RudderStack ενσωμάτωσε στην πλατφόρμα δεδομένων πελατών που προσφέρει τη λύση που βασίζεται στο cloud της Blendo. Ο ιδρυτής της Blendo, Κώστας Παρδάλης, έγινε μέλος της RudderStack ως επικεφαλής ανάπτυξης.

«Με την Blendo, είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω σε μια μεγάλη ομάδα που πραγματοποίησε το όραμα της μετατροπής οποιασδήποτε εταιρείας σε οργανισμό βάσει δεδομένων» δήλωσε ο Κώστας Παρδάλης. «Συνδυάζουμε τις ταλαντούχες ομάδες Blendo και RudderStack μαζί με την τεχνολογία που έχουν δημιουργήσει και οι δύο εταιρείες, σε μια εποχή που η αγορά δεδομένων πελατών είναι ώριμη για το επόμενο κύμα καινοτομίας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βοηθήσω την RudderStack να ηγηθεί προς τα εμπρός».

«Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των S28 Capital, Uncorrelated Ventures, 468 Capital και άλλων αγγέλων, που θα μας βοηθήσουν να οδηγήσουμε την ανάπτυξη προϊόντων και να αναπτύξουμε την πλατφόρμα μας πολύ πιο γρήγορα για τις μεγάλες επιχειρήσεις που χρειάζονται έναν ασφαλή τρόπο για τη συλλογή και τη συγχώνευση δεδομένων πελατών» δήλωσε ο Soumyadeb Mitra, Διευθύνων Σύμβουλος της RudderStack.

«Με την προσθήκη της ηγεσίας της Blendo, έχουμε δημιουργήσει μια ακόμη ισχυρότερη ομάδα και μια βαθύτερη τεχνολογική υποδομή. Η επόμενη φάση για τη RudderStack είναι η γρήγορη ανάπτυξη, οι προσλήψεις και η επέκταση της λύσης μας σε μεγάλες επιχειρήσεις που βασίζονται στα δεδομένα και αναζητούν μια πλατφόρμα επικεντρωμένη στην ασφάλεια, για πληροφορίες και πραγματική αξία από τα δεδομένα των πελατών τους».

Σημειώνεται πως η RudderStack ανακοίνωσε και έναν νέο χρηματοδοτικό γύρο, ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων, με επικεφαλής το S28 Capital και επιπλέον συμμετοχή από τους Salil Deshpande (Uncorrelated Ventures) και Florian Leibert (468 Capital). Τα νέα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για την επιτάχυνση της ανάπτυξης προϊόντων και την ανάπτυξη σε μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr