NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

​Lenovo: Σε νέα γραφεία ξεκίνησε η επαναλειτουργία της εταιρείας

​Lenovo: Σε νέα γραφεία ξεκίνησε η επαναλειτουργία της εταιρείας
29_05_2020 | 10:22 29_05_2020 | 10:53
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Μία νέα εποχή «γεμάτη ορόσημα, με νέους συναδέλφους, αλλαγές στην στρατηγική της και τώρα με νέα γραφεία» ανακοίνωσε πως διανύει η Lenovo.

«Με σεβασμό στους περιορισμούς της κοινωνικής αποστασιοποίησης» και σε νέα γραφεία ξεκίνησε η επαναλειτουργία της εταιρείας, στη Χατζηαντωνίου 25-27, στο Μαρούσι.

Τα νέα γραφεία, όπως αναφέρεται, έχουν στηριχτεί στη σύγχρονη αρχιτεκτονική λογική των μεγάλων γραφείων «ανοιχτής διάταξης», τα οποία ευνοούν την επικοινωνία μεταξύ των συναδέλφων, την ομαδική εργασία και την εύκολη ανταλλαγή ιδεών και πληροφοριών.

«Με τα νέα γραφεία ξεκινάει μια νέα μέρα για την ομάδα αυτή που μόλις κατέκτησε την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά για τα Consumer Notebook με μερίδιο 26,49% για την χρονιά που μας πέρασε. Γεγονός που επιβεβαιώνει ότι έχει μια δυνατή ομάδα που ξέρει να ελίσσεται και να προσαρμόζεται, δεν φοβάται να αντιμετωπίσει προκλήσεις και θα παραμείνει στην κορυφή με ομαδικότητα, σκληρή δουλειά, νέες ιδέες και πείσμα, πιστοί στο όραμά της να δημιουργεί καλύτερες εμπειρίες και ευκαιρίες και να παρέχει πιο έξυπνη τεχνολογία για όλους» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr