NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Ο Αντετοκούνμπο επενδύει σε startup που επικεντρώνει στη διατροφή των αθλητών

Ο Αντετοκούνμπο επενδύει σε startup που επικεντρώνει στη διατροφή των αθλητών
29_05_2020 | 11:14 29_05_2020 | 11:15
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Χρηματοδότησεις

Ο Έλληνας star των Milwaukee Bucks, Γιάννης Αντετοκούνμπο, είναι πλέον συνιδιοκτήτης μιας startup που επικεντρώνει στην διατροφή των αθλητών.

Ο αθλητής του NBA συμφώνησε με την Ready Nutrition, σε μια συναλλαγή που θα του δώσει μέρος της κυριότητας της εταιρείας. Η τελευταία δεν έδωσε στη δημοσιότητα το ακριβές ποσό της επένδυσης, αλλά σημείωσε ότι αυτό βρίσκεται στο εύρος των έξι ψηφίων.

«Δεν πρόκειται για συμφωνία endorsement», δήλωσε ο Αντετοκούνμπο για την πρώτη επένδυση του σε brand. «Προφανώς, μπορώ να βοηθήσω τη μάρκα και να πάω εκεί έξω και να την πουλήσω σε όλους, αλλά δεν είναι αυτό. Αυτή είναι μια εταιρεία στην οποία πιστεύω πραγματικά».

«Θα μπορούσα να πάω με το Gatorade, θα μπορούσα να πάω με το BodyArmor, αλλά στο τέλος της ημέρας η Ready ήταν η κατάλληλη για μένα», πρόσθεσε ο Αντετοκούνμπο.

Η Ready Nutrition, που ιδρύθηκε το 2012, είναι έτοιμη για έσοδα άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων φέτος, δήλωσε ο Pat Cavanaugh, πρόεδρος και ιδρυτής. «Ο επόμενος αριθμός που πλησιάζουμε θα έχει δύο μπροστά του», είπε.

Η εταιρεία παράγει φυσικά, βιολογικά αθλητικά προϊόντα διατροφής, συμπεριλαμβανομένων ράβδων πρωτεΐνης, σκονών και κυρίως του πρωτεϊνούχου νερού της. Σύμφωνα με την Ready Nutrition, τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε περισσότερα από 8.000 καταστήματα στις ΗΠΑ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr