NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ευκαιρίες επένδυσης franchise προσφέρει ο όμιλος So Easy Education

Ευκαιρίες επένδυσης franchise προσφέρει ο όμιλος So Easy Education

Μοναδικές ευκαιρίες επένδυσης franchise προσφέρει ο όμιλος So Easy Education, που διαθέτει 91 εκπαιδευτήρια σε Ελλάδα και Κύπρο, 952 καθηγητές, 28 ακαδημαϊκούς υπεύθυνους και περισσότερους από 12.000 σπουδαστές, εφαρμόζοντας καινοτόμες μεθόδους που βασίζονται στη βιωματική μάθηση.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «με εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης που στόχο έχουν να ξεδιπλώσουν και να αναπτύξουν τα μοναδικά τους ταλέντα, αλλάζουν τις ζωές των σπουδαστών τους στην πράξη προετοιμάζοντας το μέλλον τους από τη νηπιακή τους κιόλας ηλικία και μετατρέποντας την εκπαίδευση σε μια συναρπαστική πολυδιάστατη εμπειρία.

Παρακολουθώντας τις παγκόσμιες εξελίξεις με προηγμένα μέσα τεχνολογίας και αποκλειστική πλατφόρμα e-learning, ειδικά σχεδιασμένη ώστε να πληρούνται όλες οι ακαδημαϊκές προϋποθέσεις για ένα αποτελεσματικό μάθημα. ανταποκρινόμαστε με ευελιξία στις ανάγκες του κάθε σπουδαστή μας».

O όμιλος So Easy Education έχει στους κόλπους του 3 εξειδικευμένα δυνατά brands:

  • So Easy με 26 χρόνια εμπειρίας στην ξενόγλωσση εκπαίδευση.
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ με 31 χρόνια εμπειρίας στη σχολική εκπαίδευση.
  • Easy Win.net με 23 χρόνια εμπειρίας στην ψηφιακή εκπαίδευση.

«Δεκάδες μηνύματα ικανοποιημένων σπουδαστών από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της πρόσφατης καραντίνας δεν σταματούν να έρχονται στα εκπαιδευτήρια μας. Εκατοντάδες χαρούμενα πρόσωπα στις οθόνες μας καθημερινά δεν έχασαν ούτε μία ώρα μαθημάτων. Μια σπουδαία ομάδα καθηγητών να στηρίζει κάθε στιγμή με υπομονή και αισιοδοξία τους σπουδαστές μας. Γυρίζοντας πίσω στις τάξεις μας ξέρουμε ότι αντιμετωπίσαμε την πρωτόγνωρη κρίση της πανδημίας με απόλυτη επιτυχία! Νιώθουμε πιο ασφαλείς και πιο δυνατοί από ποτέ» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Ο όμιλος μοιράζεται την χαρά της επιτυχίας και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να τον γνωρίσει από κοντά, με ειδικές προσφορές χαμηλού κόστους επένδυσης.

  • Περισσότερες πληροφορίες στο 210 4137919
  • e-mail στο a.vogiatzis@soeasyeducation.gr, s.tzogia@soeasyeducation.gr
  • Websites: www.soeasyeducation.gr, soeasy.gr, areimanio.gr
  • Facebook: @SoEasySchools & @areimanio
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr