NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Liana Vouraki: Με έμπνευση από την πλούσια παράδοση της Ελλάδας [video]

04_06_2020

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

​Η Λιάνα Βουράκη είναι απόγονος τρίτης γενιάς που τιμάει την οικογενειακή παράδοση στην κοσμηματοποιία. Το Brand Liana Vourakis αντλεί έμπνευση από την πλούσια παράδοση της Ελλάδας, δίνει πνοή σε εικόνες, γεγονότα και εμπειρίες και δημιουργεί νοσταλγικές και ονειρικές κολεξιόν, ενώ παράλληλα σέβεται τις αρχές της κλασικής κοσμηματοποιίας.

Όπως αναφέρει η ίδια «είμαι η 3η γενιά και όσο θυμάμαι τον εαυτό μου θυμάμαι να υπάρχει γύρω μου κάτι που έχει σχέση με το κόσμημα. Οπότε δεν ήταν κάτι που το αποφάσισα, ήταν κάτι που προέκυψε πάρα πολύ φυσικά».

«Η έμπνευση είναι ένα περίεργο πράγμα που υπάρχει παντού γύρω μας και υπάρχει παντού μέσα μας. Νομίζω ότι την έμπνευση μπορεί να την πάρει κανείς οποιαδήποτε στιγμή και από οποιοδήποτε συμβάν ή εικόνα γύρω του» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο brand, αυτό είναι το «Liana Vouraki και θα έλεγα, με πολύ λίγες λέξεις, ότι είναι νοσταλγικά κλασσικό και απρόβλεπτα ονειρικό. Απευθύνεται σε οποιαδήποτε γυναίκα ταυτιστεί με το κόσμημα και τη συλλογή που θα δει».

«Θα έλεγα δυο στιγμές, η πρώτη όταν αποφάσισα να αποχωρίσω από την οικογενειακή επιχείρηση και να ξεκινήσω μόνη μου και η δεύτερη όταν με επέλεξε ο οίκος Van Cleef & Arpels για να τον αντιπροσωπεύσω στην Ελλάδα για 12 χρόνια. Αυτές ήταν οι δυο πιο σημαντικές στιγμές στην πορεία μου».

«Το να ζεις και να δημιουργείς στην Ελλάδα είναι μια ευλογία. Έχω προσπαθήσει να κάνω μερικά ανοίγματα στο εξωτερικό, παίρνοντας μέρος σε κάποιες εκθέσεις και δημιουργώντας μερικά pop up stores σε διάφορες πρωτεύουσες, ελπίζοντας πραγματικά ότι θα έρθει κάποια στιγμή που να μπορεί αυτό να γίνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά».

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr