NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η Alibaba βάζει στο «στόχαστρο» την ευρωπαϊκή αγορά με 1 εκατομμύριο influencers

Η Alibaba βάζει στο «στόχαστρο» την ευρωπαϊκή αγορά με 1 εκατομμύριο influencers

Το AliExpress, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Alibaba για καταναλωτές πέρα από τα σύνορα της Κίνας, αναζητά influencers για να τους «συνδέσει» με τα brands και να αυξήσει τις πωλήσεις.

Η εταιρεία επιδιώκει να προσελκύσει περισσότερους από 100.000 δημιουργούς περιεχομένου φέτος στο AliExpress Connect, αυξάνοντας τους σε πάνω από ένα εκατομμύριο σε τρία χρόνια.

Η πλατφόρμα προσφέρει μια υπηρεσία «ταιριάσματος», βοηθώντας την αλληλεπίδραση influencers με brands και εμπόρους. Στο στόχαστρο της εταιρείας είναι η ευρωπαϊκή αγορά.

Η Alibaba ελπίζει να αναπαράγει την επιτυχία που απολαμβάνει με τους λεγόμενους «key opinion leaders» στο κινεζικό Taobao. «Τόσο για το Taobao όσο και για το AliExpress, το περιεχόμενο στα social είναι ένας τρόπος διαφοροποίησης των προσφορών, αλλά όχι για τη δημιουργία εσόδων», δήλωσε ο Yuan Yuan, επικεφαλής επιχειρήσεων της AliExpress, στο Bloomberg.

Οι Influencers θα βοηθήσουν τους χρήστες να παραμείνουν στην πλατφόρμα αντί να κάνουν μια εφάπαξ αγορά. «Ο στόχος είναι να έρχονται χρήστες, να τους διατηρούμε εκεί και να τους ενθαρρύνουμε να παραμείνουν ενεργοί».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr