NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Υποστήριξη του Γηροκομείου Αθηνών από το «Σπίτια Ζωής» του Douleutaras.gr

Υποστήριξη του Γηροκομείου Αθηνών από το «Σπίτια Ζωής» του Douleutaras.gr

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης της, η διαδικτυακή πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών για το σπίτι, Douleutaras.gr, ξεκίνησε το πρόγραμμα “Σπίτια Ζωής”. Μια σειρά πρωτοβουλιών, που προσφέρουν “ζωή” σε σπίτια, κτίρια ή δομές που χρειάζονται υποστήριξη και τα οποία φιλοξενούν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που στεγάζουν βασικές κοινωνικές λειτουργίες ή αποτελούν κομμάτι της ιστορίας μας.

Πρώτος σταθμός, το Γηροκομείο Αθηνών. Επαγγελματίες τεχνίτες που ανήκουν στο δίκτυο της πλατφόρμας, προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, παρέχοντας τεχνικές εργασίες για τη βελτίωση των δομών του Γηροκομείου.

Ο CEO και Co-founder του Douleutaras.gr, Ανδρέας Γραμμάτης αναφέρει: “Καθημερινά οι επαγγελματίες μας φροντίζουν εκατοντάδες σπίτια σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Ξεκινήσαμε σε συνεργασία μαζί τους την πρωτοβουλία αυτή για να φροντίσουμε “σπίτια” που έχουν περισσότερο ανάγκη την προσοχή μας. Η στήριξη του Γηροκομείου Αθηνών αποτελεί μόνο την αρχή, ενώ θα ακολουθήσουν με την αρωγή των συνεργατών μας και άλλες δομές και κτίρια που το έχουν ανάγκη.”

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr