NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Δεσμός: Public και MediaMarkt υποστηρίζουν 21 φορείς παιδικής πρόνοιας

Δεσμός: Public και MediaMarkt υποστηρίζουν 21 φορείς παιδικής πρόνοιας

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ σε συνεργασία με το Public & τη MediaMarkt ανακοίνωσαν πως υλοποιούν δωρεά υλικοτεχνικού και οικιακού εξοπλισμού σε 21 φορείς παιδικής πρόνοιας της χώρας.

Public & MediaMarkt ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του ΔΕΣΜΟΥ και ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ενισχύσουν την άμυνα φορέων που φιλοξενούν τα πιο ευπαθή άτομα, ανάμεσά τους τα παιδιά που βρίσκονται σε κλειστές δομές φιλοξενίας. Κοινός στόχος, όπως αναφέρεται, είναι «να προσφέρουμε τη δυνατότητα να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες αλλά και να προετοιμαστούν ενόψει ενός πιθανού δεύτερου κύματος έξαρσης του COVID-19».

Συγκεκριμένα, Public & MediaMarkt, προσφέρουν 514 συσκευές τεχνολογίας και 19 οικιακές συσκευές για την ενίσχυση και υποστήριξη 21 δομών προστασίας και φιλοξενίας παιδιών ανά την Ελλάδα, ως μέρος της ευρύτερης δωρεάς που υλοποιείται από τον Όμιλο Olympia για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Δεσμός από τις πρώτες μέρες της πανδημίας στη χώρα μας, έχει αναλάβει δράση για την ανταπόκριση στον COVID-19 και την ενίσχυση των πιο ευπαθών ατόμων.

Διατηρώντας ανοιχτή επικοινωνία με περισσότερους από 800 φορείς κοινωνικής πρόνοιας, οργανώσεις και ευάλωτες ομάδες, η εικόνα των αυξημένων αναγκών τους διαμορφώθηκε από τις πρώτες κιόλας μέρες της κρίσης. Εκτός από τα είδη πρώτης ανάγκης, όπως τα τρόφιμα, η θωράκιση των ευάλωτων ομάδων απαιτεί πολύτιμο υγειονομικό υλικό, ιατρικό εξοπλισμό και αναλώσιμα, είδη καθαρισμού και απολύμανσης, τεχνολογικό εξοπλισμό, ακόμη και μεταφορικά μέσα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr