NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

CES 2021: Θα πραγματοποιηθεί «τόσο στο Λας Βέγκας όσο και ψηφιακά»

CES 2021: Θα πραγματοποιηθεί «τόσο στο Λας Βέγκας όσο και ψηφιακά»
Φωτογραφία: Gb11111
04_06_2020 | 13:11
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Events

Η διοργανώτρια Αρχή της CES σχεδιάζει να διοργανώσει το τεράστιο τεχνολογικό συνέδριο με φυσική παρουσία, στο Λας Βέγκας, τον επόμενο Ιανουάριο, παρά τις ανησυχίες ότι η πανδημία μπορεί να εξακολουθεί να αποτελεί απειλή.

Ο Consumer Technology Association ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να δώσει στους εκθέτες έναν τρόπο να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους «τόσο στο Λας Βέγκας όσο και ψηφιακά».

Το Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας, ο χώρος όπου διοργανώνεται η εκδήλωση, έχει προγραμματιστεί να ολοκληρώσει μια επέκταση 980 εκατομμυρίων δολαρίων, λίγο πριν την CES της επόμενης χρονιάς. Και ενώ οι καταναλωτές μπορεί να γνωρίζουν την CES ως το γεγονός όπου ανακοινώνονται νέες τηλεοράσεις, αυτοκίνητα και άλλα gadget, παραμένει επίσης ένας σημαντικός χώρος για συναντήσεις μεταξύ εμπόρων λιανικής, κατασκευαστών και όλων των εταιρειών.

Ο Consumer Technology Association υπόσχεται νέες πολιτικές υγείας για το event. Το γκρουπ σκοπεύει να «καθαρίζει τακτικά και να απολυμαίνει χώρους» και να προσφέρει «σταθμούς απολύμανσης». Σκοπεύει επίσης να διευρύνει τις αποστάσεις μεταξύ των καθισμάτων, να περιορίσει τα «σημεία επαφής» χρησιμοποιώντας τεχνολογία όπως πληρωμές μέσω κινητού και να παρέχει επιτόπιες υπηρεσίες υγείας. Η CTA λέει ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο σάρωσης θερμοκρασίας και σκοπεύει να εκδώσει «βέλτιστες πρακτικές».

Με πληροφορίες από Verge

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr