NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Reuters: Η Amazon εξετάζει επένδυση 2 δισ. δολαρίων στην ψηφιακή οικονομία της Ινδίας

Reuters: Η Amazon εξετάζει επένδυση 2 δισ. δολαρίων στην ψηφιακή οικονομία της Ινδίας

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, η Amazon βρίσκεται σε συνομιλίες, σε αρχικό στάδιο, για να αποκτήσει μερίδιο αξίας τουλάχιστον 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην ινδική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Bharti Airtel.

Η επένδυση, εάν ολοκληρωθεί, θα σημαίνει ότι η Amazon θα αποκτήσει μερίδιο περίπου 5%, με βάση την τρέχουσα αξία της Bharti, δίνοντας ώθηση στην τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών της Ινδίας, καθώς επιδιώκει να ανταγωνιστεί την νούμερο ένα εταιρεία της αγοράς, Reliance Jio.

Οι συνομιλίες μεταξύ Bharti και Amazon βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και οι όροι της συμφωνίας ενδέχεται να αλλάξουν ή ακυρωθεί εντελώς το deal, ανέφεραν οι πηγές. Εάν αποτύχουν οι συνομιλίες για την αγορά μεριδίου, οι εταιρείες θα μπορούσαν επίσης να εξετάσουν μια εμπορική συναλλαγή που θα έδινε στους πελάτες της Bharti φθηνή πρόσβαση σε προϊόντα Amazon.

Εκπρόσωπος της Amazon δήλωσε ότι η εταιρεία «δεν προσφέρει σχόλια γύρω από εικασίες σχετικά με το τι μπορεί να κάνουμε ή όχι στο μέλλον». Η Bharti είπε ότι συνεργάζεται συνήθως με όλους τους ψηφιακούς παίκτες για να φέρει τα προϊόντα, το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες τους στους πελάτες της. «Πέρα από αυτό δεν υπάρχει άλλη δραστηριότητα για αναφορά», ανέφερε σε δήλωση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr