NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Γερμανός: 40 χρόνια πορείας κλείνει το γνωστό retail δίκτυο τεχνολογίας στην Ελλάδα

Γερμανός: 40 χρόνια πορείας κλείνει το γνωστό retail δίκτυο τεχνολογίας στην Ελλάδα

40 χρόνια πορείας στην ελληνική αγορά συμπληρώνει το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός. Από ένα κατάστημα το 1980 στο κέντρο της Αθήνας, η Γερμανός μετεξελίχθηκε σε ένα μεγάλο retail δίκτυο τεχνολογίας στην Ελλάδα.

«Όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με την τεχνολογία, εξελίσσεται και η μάρκα Γερμανός. Κοιτάμε μπροστά και φροντίζουμε να προλαβαίνουμε τις εξελίξεις. Να παρέχουμε στον πελάτη αυτό που χρειάζεται, πριν να το ζητήσει. Να είμαστε δίπλα του στα εύκολα και στα δύσκολα. Η συμπλήρωση των 40 χρόνων της Γερμανός συνέπεσε με πρωτόγνωρες στιγμές για όλους μας. Εν μέσω πανδημίας, συνεχίσαμε να είμαστε εκεί για τον πελάτη, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ανθρώπους της Γερμανός που απέδειξαν ότι δίκαια αυτή η αλυσίδα, 40 χρόνια τώρα, χαίρει της εμπιστοσύνης των καταναλωτών. Θα συνεχίσουμε να τιμούμε αυτή την εμπιστοσύνη. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια, τη δύναμη του Ομίλου ΟΤΕ και με όχημα την τεχνολογία, δημιουργούμε σήμερα τα καταστήματα Γερμανός του αύριο. Για εμάς τα 40 χρόνια είναι μόνο η αρχή», δήλωσε ο κ. Θανάσης Στράτος, Chief Customer Operations Officer Ομίλου ΟΤΕ.

«Στα καταστήματα Γερμανός δεν πουλάμε απλώς τεχνολογία. Φέρνουμε τους ανθρώπους κοντά στην τεχνολογία και τη ζούμε μαζί τους. Η νέα καμπάνια μάς θυμίζει ότι η Γερμανός, εδώ και 40 χρόνια, μέσα από το μεγάλο δίκτυο καταστημάτων της, το εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό της, αλλά και την μεγάλη γκάμα των high tech προϊόντων της, μας βάζει στην καρδιά της τεχνολογίας, αλλά και στην ουσία της: το συναίσθημα», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Βούζας, Διευθυντής BU Retail Σταθερής & Κινητής.

Και συμπλήρωσε: «Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στον πελάτη και στην άριστη εξυπηρέτησή του και να ενισχύουμε τις δεξιότητες των ανθρώπων μας σε νέες τεχνολογίες. Να αναβαθμίζουμε τα καταστήματά μας, να εμπλουτίζουμε τη γκάμα των προϊόντων μας και να φέρνουμε περισσότερα digital στοιχεία. Με έναν στόχο: να γίνουμε αφορμή για να ζήσουν οι πελάτες μας ακόμη περισσότερες αξέχαστες στιγμές με δυνατά συναισθήματα».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr