NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Τefter​ παρουσίασε το Omni, έναν «γρήγορο και έξυπνο τρόπο εύρεσης σελίδων»

Η Τefter​ παρουσίασε το Omni, έναν «γρήγορο και έξυπνο τρόπο εύρεσης σελίδων»

Η ελληνική startup Τefter παρουσίασε το Omni, ένα browser extension διαθέσιμο για Chrome και Firefox, και κύριος στόχος του είναι να αναλύει το ιστορικό του χρήστη και να του παρέχει έναν γρήγορο και έξυπνο τρόπο εύρεσης σελίδων.

Αναλύοντας τα ανοιχτά tabs προσφέρει επίσης λύση στο πρόβλημα των υπερβολικά πολλών ανοιχτών tabs που παρατηρείται σε πολλούς χρήστες στις μέρες μας. Τέλος, ομαδοποιεί όμοιες σελίδες, δίνοντας μια επιπλέον δυνατότητα φιλτραρίσματος στον χρήστη για γρηγορότερη εύρεση αποτελεσμάτων.

Το Omni λειτουργεί συμπληρωματικά με το Tefter. Αν κάποιος χρήστης είναι συνδεδεμένος στο Tefter, τότε το Omni αναζητεί και στα bookmarks που έχει αποθηκεύσει ο χρήστης εκεί. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Tefter λύνει το πρόβλημα μελλοντικής ανάγνωσης (read later) και αργής ανάκλησης (long memory) άρθρων και σελίδων στο web, ενώ το Omni στοχεύει να λύσει το πρόβλημα της άμεσης ανάκλησης (short memory) όταν ο χρήστης είναι σε κατάσταση πλοήγησης.

Η Τefter είναι μια ελληνική startup και στόχος της είναι να αναπτύσσει εργαλεία που αποσκοπούν στην βελτίωση της παραγωγικότητας των ατόμων και των ομάδων. Για την ώρα προσφέρει λύσεις στο πεδίο του bookmarking, της γρηγορότερης πλοήγησης και ελάττωσης του αριθμού των tabs και της ανταλλαγής links και δύσκολων στην απομνημόνευση urls ανάμεσα σε μέλη ομάδων. Λειτουργεί περίπου δύο χρόνια και η πλατφόρμα έχει πάνω από 1500 χρήστες και 50 ομάδες από όλο τον κόσμο.

Βρείτε το για Chrome και Firefox.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr