NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Power Up Your Business: Δωρεάν webinars από το The People’s Trust & το OK!Thess

Power Up Your Business: Δωρεάν webinars από το The People’s Trust & το OK!Thess

Ο Οργανισμός The People's Trust από κοινού με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Ok!Thess, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των νέων επιχειρηματιών ανά την Ελλάδα, που έχουν πληγεί βαρύτατα από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού. Στη λογική αυτή, ξεκινούν μαζί μια σειρά από δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια με τίτλο "Power Up Your Business", που σκοπό έχουν να ενισχύσουν τις δεξιότητες των νέων επιχειρηματιών και να τους προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να ενδυναμώσουν και να οδηγήσουν την επιχείρησή τους στο επόμενο επίπεδο.

Τα διαδικτυακά σεμινάρια έχουν ως εξής:

  • Τρίτη 9 Ιουνίου, 17:30: "Προκλήσεις για βιώσιμη επιχειρηματικότητα. Οι απαντήσεις και οι προοπτικές της Κυκλικής Οικονομίας και της Βιοοικονομίας - Case study της εταιρείας 3Quarters", με εισηγητή τον Καθηγητή στη Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, Μάριο Τρίγκα και συνομιλητές τους ιδρυτές της εταιρείας 3Quarters.
  • Τρίτη 30 Ιουνίου, 17:30: "Agile way of working - Εργάσου ευέλικτα", με εισηγητή τον Νίκο Δενδρή, Software Unit Manager, Microsoft Cloud Technology / International Department / SW Technical Division, Unisystems S.A..
  • Τρίτη 7 Ιουλίου, 17:30: "Monitor, observe and learn from your competition - Strategies and tools", με εισηγήτρια την Βίκυ Ντάλλας, Ιδρύτρια 9AM Labs, New Technologies & Project Coordinator.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ: https://bit.ly/3gSywcj

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr