NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics: Στήριξη του Νοσοκομείου της Μυτιλήνης

Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics: Στήριξη του Νοσοκομείου της Μυτιλήνης

Η Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics και η ομάδα κρούσης «Ασκληπιός», στο πλαίσιο των κρίσιμων ημερών λόγω της πανδημίας Covid-19, συνεχίζουν να ανταποκρίνονται ενεργά στις αυξανόμενες και έκτακτες ανάγκες του κοινωνικού συνόλου που προκύπτουν.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση «θέλοντας να συμβάλουμε στην προσπάθεια του δύσκολου και σημαντικού έργου που παρέχει το Νοσοκομείο Βοστάνειο στη Μυτιλήνη, τόσο για τους ασθενείς που νοσούν από τον κορονοϊό, όσο και στην αντιμετώπιση της μεγάλης μεταναστευτικής ροής, υποστηρίζουμε θερμά το μεγάλο έργο τους».

Στόχος της Ένωσης είναι να συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο δυνατό χρηματικό ποσό, με το οποίο θα αγοραστεί εξοπλισμός αναπνευστικής υποστήριξης καθώς και μάσκες, γάντια, ποδιές, ώστε το καθημερινά μαχόμενο προσωπικό να λειτουργεί με ασφάλεια κάτω από τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν.

Όποια εταιρεία επιθυμεί να συνεισφέρει στην εν λόγω προσπάθεια, ο κωδικός ΙΒΑΝ του λογαριασμού είναι: GR04 0260 2200 0009 3020 0398 268 αναφέροντας το όνομα της εταιρείας και τον κωδικό C19 ή όπως επικοινωνήσει με την γραμματεία του συνδέσμου κα. Κομνηνού Ευαγγελία στο τηλέφωνο 210-3469606 ή αποστολή στο mail info@cold.org.gr για περισσότερες πληροφορίες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr