NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

Πρωτοβουλία στήριξης των μπαρ σε όλη την Ελλάδα από την Diageo

Πρωτοβουλία στήριξης των μπαρ σε όλη την Ελλάδα από την Diageo

H Diageo, μέσω της πρωτοβουλίας της «Welcome Back Drinks», στήριξε την προσπάθεια αγαπημένων μπαρ του κοινού σε όλη την Ελλάδα, να επιστρέψουν στους κανονικούς ρυθμούς τους, υπό το πρίσμα των νέων κανόνων λειτουργίας και να υποδεχθούν τους πελάτες τους με εορταστική διάθεση.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, η DIAGEO προσέφερε σε 104 σημεία επιτόπιας κατανάλωσης, 13.000 δωρεάν σερβιρίσματα (free serves) κλασικών cocktails και δροσερών long drinks με βάση εκλεκτά αποστάγματα όπως το Johnnie Walker Black Label Whisky, το Cardhu 12yrs Single Malt Whisky, την Ketel One Vodka, το Tanqueray London Dry gin και το Tanqueray No.TEN gin, την Don Julio Τequila, την Smirnoff Vodka και το Pampero Especial Rum.

Με αυτό τον τρόπο, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις στην πρωτοβουλία, που έλαβε χώρα την Πέμπτη 18 Ιουνίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Βόλο, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Καλαμάτα και άλλες 7 μεγάλες πόλεις σε όλη την επικράτεια, είχαν την ευκαιρία να αυξήσουν τα έσοδα τους, καθώς η Diageo κάλυψε το κόστος των ως άνω προσφερόμενων ποτών, ενώ παράλληλα έτρεξε διαφημιστική καμπάνια ενημερώνοντας το κοινό για τα μπαρ στα οποία θα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μαζί με την παρέα τους τα Welcome Back Drinks.

Ο κ. Γιώργος Ψωμιάδης, Εμπορικός Διευθυντής της Diageo, δήλωσε σχετικά: «Η περίοδος που πέρασε ήταν πρωτόγνωρη και δύσκολη για όλους μας. Ιδιαίτερα ο κλάδος της διασκέδασης και της εστίασης, που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι απασχολεί χιλιάδες εργαζόμενους και είναι βασικός παράγοντας του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας, επλήγη σημαντικά. Στην προσπάθεια των επιχειρήσεων του κλάδου να ξαναβρούν τον ρυθμό τους, η DIAGEO επιλέγει να είναι δίπλα τους με μία σειρά ενεργειών και πρωτοβουλιών όπως αυτή του Welcome Back Drinks, ώστε να τους στηρίξει έμπρακτα, σε οικονομικούς όρους, αλλά και να τους βοηθήσει να προσελκύσουν ξανά τους πελάτες τους και να τους καλωσορίσουν με ασφάλεια προσφέροντας τους τα αγαπημένα τους ποτά».

Η πρωτοβουλία Welcome Back Drinks, αποτελεί μέρος της παγκόσμιας πρωτοβουλίας της Diageo για την στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζόμενων στους κλάδους της διασκέδασης, της εστίασης και της φιλοξενίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr