NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Καινοτομία & έρευνα
ανάγνωση

Πιο ακριβείς AR εγγραφές και νέες δυνατότητες στο TeamViewer Pilot

Πιο ακριβείς AR εγγραφές και νέες δυνατότητες στο TeamViewer Pilot

Η TeamViewer ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή augmented reality (AR), το TeamViewer Pilot τώρα ενσωματώνεται με το ARCore Depth API της Google. Η αξιοποίηση αυτή δημιουργεί πιο ρεαλιστικές AR εμπειρίες για τους χρήστες του TeamViewer Pilot σε μια σειρά εμπορικών και καταναλωτικών ρυθμίσεων.

To TeamViewer Pilot είναι μια απομακρυσμένη λύση βοηθείας που τροφοδοτείται από augmented reality που επιτρέπει στους ειδικούς του αντικειμένου να βλέπουν τι βλέπουν οι χρήστες μέσω της κάμερας smartphone ενώ επιτρέπουν στον ειδικό να καθοδηγεί τον χρήστη μέσω σχεδίασης, προσθήκης κειμένου ή επισήμανσης αντικειμένων με δείκτες 3D που κολλάνε στο φυσικό αντικείμενο.

Το ARCore Depth API παρέχει έναν λεπτομερή χάρτη βάθους του πραγματικού περιβάλλοντος. Τα 3D animations μπορούν πλέον να τοποθετηθούν πολύ πιο συγκεκριμένα. Είναι ακόμα πιθανό να τα επανατοποθετήσεις γύρω ή πίσω από τα φυσικά αντικείμενα, καθώς τα 3D στοιχεία μπορούν τώρα να αποκλείονται για να παρέχουν μια πιο ρεαλιστική κατανόηση της σκηνής.

«Όταν παρέχεις απομακρυσμένη υποστήριξη, πρέπει να είσαι ικανός να κάνεις εγγραφές με απόλυτη ακρίβεια σε έναν 3D κόσμο,» αναφέρει ο Rajat Paharia, Product Manager στην Google. «Η TeamViewer χρησιμοποιεί το ARCore Depth API για να κάνει την AR λύση υποστήριξης – TeamViewer Pilot - ακόμα πιο βοηθητική και ακριβής για τους χρήστες του σε όλο τον κόσμο».

«Ενσωματώνοντας το ARCore Depth API στο TeamViewer Pilot μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους χρήστες μια καλύτερη αντίληψη του πραγματικού κόσμου με ακόμα πιο ακριβής και ρεαλιστικές εγγραφές,» αναφέρει ο Andreas Haizmann, διευθυντής διαχείρισης προϊόντων της TeamViewer. «Όταν οι πελάτες μας χρησιμοποιούν TeamViewer Pilot σε εργοστασιακές, καταναλωτικές ακόμα και οικιακές ρυθμίσεις, είναι πολύ σημαντικό οι 3D εγγραφές να κολλάνε ακριβώς στο φυσικό αντικείμενο ούτως ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα λάθη και να αποφευχθούν τα ανθρώπινα λάθη.»

Η εφαρμογή TeamViewer Pilot είναι διαθέσιμη για εγκατάσταση από το Google Play Store. Όλες οι απομακρυσμένες συνεδρίες TeamViewer Pilot είναι ασφαλείς με κρυπτογράφηση 256-bit από άκρο σε άκρο. Πιστοποιήσεις και συμμόρφωση περιλαμβάνουν: SOC2, HIPAA/HITECH, ISO/IEC 27001, ISO 9001:2015 and GDPR.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr