NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Το {Re}Think Digital ξεκινά την 1η Ιουλίου μια νέα σειρά online σεμιναρίων​

Το {Re}Think Digital ξεκινά την 1η Ιουλίου μια νέα σειρά online σεμιναρίων​
30_06_2020 | 14:08 30_06_2020 | 14:46
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

To {Re}Think Digital μετά από 4 φυσικά συνέδρια και ένα ψηφιακό {Re}Think Digital 2K20 | Covid19 Impact μετασχηματίζεται εγκαινιάζοντας μια σειρά από θεματικές ενότητες και meetups.

Η πρώτη θεματική ενότητα σχεδιάστηκε με τον Mindset Consultant της Knowbox.Fund Γιώργο Μελισσαρόπουλο και εστιάζει στην δημιουργία αντικτύπου με θετικό πρόσημο κοινωνικό ή και περιβαλλοντικό (Make Impact Sessions)

Το πρώτο live session θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 01 Ιουλίου στις 18:00 με τίτλο Make impact 101 - Theory of change, logic model, impact measurements και καλεσμένο τον Guy Beigel VP consulting at Social Finance Israel και CEO at Midot.

Η θεωρία της αλλαγής (Theory of change ) είναι ένα θεμέλιο για την οικοδόμηση παρακολούθησης και αξιολόγησης ή στρατηγικής μέτρησης του κοινωνικού ή περιβαλλοντικού αντικτύπου. Η θεωρία της αλλαγής στην παρακολούθηση και την αξιολόγηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οργανισμούς κοινωνικού σκοπού για τη δημιουργία στρατηγικών παρακολούθησης και αξιολόγησης.

Ένα λογικό μοντέλο (Logic model) είναι μια γραφική απεικόνιση (οδικός χάρτης) που παρουσιάζει τις κοινές σχέσεις μεταξύ των πόρων, των δραστηριοτήτων, των αποτελεσμάτων, των αποτελεσμάτων και του αντίκτυπου για τον οργανισμό σας.

Θα παρουσιαστούν βέλτιστες πρακτικές παρακολούθησης και αξιολόγησης και μέτρησης κοινωνικών επιπτώσεων (impact measurements)

Η ενότητα θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα και είναι απαραίτητη η εγγραφή στο: https://www.eventbrite.co.uk/e...

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr