NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

H Google καθυστερεί το άνοιγμα των γραφείων της μετά την έξαρση των κρουσμάτων

H Google καθυστερεί το άνοιγμα των γραφείων της μετά την έξαρση των κρουσμάτων
01_07_2020 | 15:31 01_07_2020 | 15:34
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Επιχειρηματικά Νέα

Η Google επαναπροσδιορίζει τα σχέδια της για να ανοίξει εκ νέου τα γραφεία της στις ΗΠΑ, μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού σε πολλές δυτικές και νότιες πολιτείες.

Όλα τα αμερικανικά γραφεία της εταιρείας στις ΗΠΑ θα παραμείνουν κλειστά έως τις 7 Σεπτεμβρίου το νωρίτερο, σύμφωνα με ένα σημείωμα που έστειλε σε υπαλλήλους της. Τον Μάιο, ο Διευθύνων Σύμβουλος Sundar Pichai είχε δηλώσει ότι η εταιρεία σκόπευε να επαναφέρει προσεκτικά μερικούς εργαζόμενους στις 6 Ιουλίου.

«Ενώ οι συνθήκες ποικίλλουν από πολιτεία σε πολιτεία, πρέπει να δούμε ότι οι προοπτικές των ΗΠΑ στο σύνολό τους είναι σταθερές προτού προχωρήσουμε», έγραψε στο υπόμνημα ο Chris Rackow, αντιπρόεδρος για θέματα παγκόσμιας ασφάλειας. «Όπως καταδεικνύει η πρόσφατη επανεμφάνιση περιπτώσεων, ο Covid-19 είναι ακόμα πολύ ζωντανός στις κοινότητες μας.»

«Για όλους εσάς που εργάζεστε από το σπίτι, συνεχίστε να το κάνετε, εκτός εάν σας το πει διαφορετικά ο διευθυντής σας», έγραψε ο Rackow στο σημείωμα. «Δεν περιμένουμε να αλλάξει αυτή η καθοδήγηση έως τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου (Εργατική Ημέρα) το νωρίτερο».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr