NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Χρηματικά έπαθλα 11.000 ευρώ στον τελικό του διαγωνισμού Innovation Prizes

Χρηματικά έπαθλα 11.000 ευρώ στον τελικό του διαγωνισμού Innovation Prizes

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά από το EIT Food και το EIT Food Hub Greece που υλοποιείται στην Ελλάδα από τους Industry Disruptors - Game Changers.

Με τη συμμετοχή 7 startups που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα της αγροδιατροφής, o τελικός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, στις 12:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΕΙΤ Food στο YouTube. Οι φιναλίστ θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε κοινό και κριτική επιτροπή με στόχο να κατακτήσουν μία από τις τρεις πρώτες θέσεις που οδηγούν σε χρηματικά έπαθλα 5.000€, 3.000€ και 1.000€ αντίστοιχα.

Φέτος, για πρώτη φορά στον Διαγωνισμό, το κοινό έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την startup που θα λάβει τιμητική διάκριση κοινού και χρηματικό έπαθλο 2000€.

Μέλη της κριτικής επιτροπής του φετινού τελικού είναι οι κ. κ Γιάννης Γεωργακέλος, Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, Σωτήρης Μπαντάς, CEO της Centaur Analytics και Παναγιώτης Σκανδάμης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου & Υγιεινής Τροφίμων και Ποτών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Tην εκδήλωση του τελικού θα συντονίσει η Carla Tanas, Συνιδρύτρια της διεθνούς πλατφόρμας για της αγροδιατροφική καινοτομία Future Agro Challenge & και του οργανισμού Industry Disruptors-Game Changers.

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση στο YouTube και να ψηφίστε τη startup της επιλογής σας απαιτείται προηγουμένως εγγραφή εδώ: https://www.eventbrite.com/e/innovation-prizes-final-2020-eit-food-greece-tickets-109798700870

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr