NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Estia Awards 2021: Οι προκλήσεις μας κάνουν πιο ανθεκτικούς

Estia Awards 2021: Οι προκλήσεις μας κάνουν πιο ανθεκτικούς
02_07_2020 | 14:14
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, τα Estia Awards έρχονται να αναδείξουν τις πιο αξιόλογες εξελίξεις, τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες και τους σημαντικότερους παίκτες της ελληνικής αγοράς αλυσίδων και ομίλων εστίασης.

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, τα Estia Awards επιβραβεύουν την υπευθυνότητα, την προσαρμοστικότητα και το ανθρώπινο πρόσωπο της ελληνικής εστίασης. Στον διαγωνισμό εντάχθηκε μάλιστα ειδική κατηγορία για πρακτικές προσαρμογής των επιχειρήσεων εστίασης στα νέα υγειονομικά δεδομένα.

Στα Estia Awards έχουν μέχρι σήμερα διακριθεί ηχηρά ονόματα όπως: Goody’s Burger House, L’ Artigiano, TGI Fridays, Simply Burgers, Γρηγόρης Μικρογεύματα, Everest, Coffee Island , Chillbox, Όμιλος Nice n Easy, Όμιλος Καστελόριζο, Sushi Bar, Amigos, Starbucks, Kayak, e-food, Forky και Delivery.gr.

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων θα ξεκινήσει μέσα στον Ιούλιο και θα ολοκληρωθεί στις 23 Σεπτεμβρίου. Στο διαγωνισμό συμμετέχουν αλυσίδες και όμιλοι επιχειρήσεων εστίασης καθώς και καταστήματα που χαρακτηρίζονται από καινοτομία σε επίπεδο προϊόντος ή υπηρεσίας. Οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Νοέμβριο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.estiaawards.gr και παρακολουθήστε τις εξελίξεις στη σελίδα των Estia Awards στο facebook.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr