NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Νέα πλατφόρμα για την εκπαίδευση με την «υπογραφή» του Στέλιου Χατζηιωάννου

Νέα πλατφόρμα για την εκπαίδευση με την «υπογραφή» του Στέλιου Χατζηιωάννου

Μια νέα πλατφόρμα παρουσίασε το easyGroup του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου, το easyStudies.gr, το οποίο στοχεύει να γίνει πηγή πληροφοριών για σπουδές στο εξωτερικό, προσκαλώντας σήμερα γονείς, υποψήφιους φοιτητές, επαγγελματίες αλλά και εκπαιδευτικούς να την επισκεφτούν και να ενημερωθούν για τις προοπτικές που προσφέρουν οι σπουδές σε διαφορετικές χώρες του κόσμου

Η υπηρεσία φέρει την υπογραφή του easyGroup του κ. Χατζηιωάννου, στον οποίο ανήκουν και όλα τα εμπορικά σήματα easy (easy family of brands www.easy.com και easyGroup.com.gr για την Ελλάδα). Η πλατφόρμα φέρει την υπογραφή και την τεχνογνωσία της StudySmart, κορυφαίου οργανισμού επαγγελματικής εκπαίδευσης και συμβουλευτικής.

Αποστολή της πλατφόρμας, όπως αναφέρεται, είναι «να παρέχει πολύτιμες συμβουλές και πληροφόρηση σε υποψήφιους φοιτητές, σε γονείς αλλά και σε επαγγελματίες, έτσι ώστε να οριοθετήσουν το μέλλον τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η ιστοσελίδα παρέχει ανεξάρτητη και έγκυρη πληροφόρηση, εξειδικευμένη αρθρογραφία αλλά και μια σειρά από πολύτιμες υπηρεσίες, όπως webinars και one-to-one sessions με έμπειρους συμβούλους από τον χώρο της εκπαίδευσης, υλικό για προετοιμασία σπουδών σε όλες τις χώρες του κόσμου, πληροφορίες για τη διεκδίκηση υποτροφιών κλπ».

Σχετικά με την easyStudies.gr, ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε: «Η εμπειρία μου στον χώρο των επιχειρήσεων με έχει διδάξει πως η ακαδημαϊκή εκπαίδευση σε ένα καλό πανεπιστήμιο αποτελεί απαραίτητο εφόδιο για επαγγελματική επιτυχία σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς. Και εγώ, άλλωστε, παρότι γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ελλάδα, στα 13 μου χρόνια αποφάσισα ότι θα είχα μεγαλύτερες πιθανότητες μελλοντικής επιτυχίας αν σπούδαζα στο εξωτερικό! Έτσι από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα βρέθηκα στο London School of Economics and Political Science για τις προπτυχιακές μου σπουδές και έπειτα στο City University για το μεταπτυχιακό μου. Έχοντας όλα αυτά κατά νου, προχωρήσαμε -από κοινού- με την εταιρεία StudySmart στη δημιουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας www.easyStudies.gr. Φιλοδοξούμε, με αυτόν τον τρόπο, να προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια σε χιλιάδες νέους αλλά και επαγγελματίες από την Ελλάδα και την Κύπρο (www.easyStudies.com.cy) να οραματιστούν και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με σιγουριά και αισιοδοξία. Θεωρώ ότι αυτή η επιχειρηματική μου δραστηριότητα ταυτίζεται απόλυτα με τον στόχο μου να προσφέρω αξία πίσω στην κοινωνία, καθώς βοηθά νέους ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους αλλά και τον κόσμο γύρω τους. Δεν είναι τυχαίο πως μέσα από το φιλανθρωπικό μου ίδρυμα steliosfoundation.gr έχουμε προσφέρει και συνεχίζουμε να προσφέρουμε εκατοντάδες υποτροφίες κυρίως σε παιδιά από την Ελλάδα και την Κύπρο στα τρία ακαδημαϊκά ιδρύματα όπου και εγώ ο ίδιος έλαβα την εκπαίδευσή μου».

Ο CEO της easyStudies.gr, Δρ. Κωνσταντίνος Κυρίτσης, δήλωσε: «Με την πολύτιμη υποστήριξη του φίλου και συναπόφοιτου Sir Στέλιου Χατζηιωάννου και προσφέροντας την πολύτιμη τεχνογνωσία που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια στη StudySmart, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η ιστοσελίδα easyStudies.gr είναι πλέον διαθέσιμη για το κοινό. Οι ακαδημαϊκές και επαγγελματικές εμπειρίες της ομάδας μας προέρχονται από την Αμερική μέχρι την Κίνα και θέλουμε να προτείνουμε λύσεις, ιδέες, τάσεις και συμβουλές που βοηθούν νέους αλλά και επαγγελματίες στη σωστή ‘real time’ διαχείριση καριέρας, αφού οι σπουδές δεν σταματούν ποτέ. Προσκαλούμε το κοινό να την επισκεφτεί και να μοιραστεί μαζί μας τις σκέψεις του».

Η StudySmart, χάρη στην τεχνογνωσία της οποίας δημιουργήθηκε η πλατφόρμα www.easyStudies.gr, δραστηριοποιείται για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και συμβουλευτικής, αλλά και των εκδόσεων. Ιδρύθηκε το 2005 από τον Δρ. Κωνσταντίνο Κυρίτση και υποστηρίζεται από ειδικούς με πολυετή εμπειρία, επιχειρηματίες, εκπαιδευτικούς αλλά και συμβούλους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr