NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Νέα ημερομηνία διεξαγωγής της bauma CTT RUSSIA 2021

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Νέα ημερομηνία διεξαγωγής της bauma CTT RUSSIA 2021

Την απόφαση για την ακύρωση της Διεθνούς Έκθεσης Δομικών Μηχανήματων και Μηχανημάτων Οδοποιίας, bauma CTT RUSSIA 2020 και τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της από τις 25 έως τις 28 Μαΐου 2021, στο Crocus Expo, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο ανασχεδιάζει το πλάνο του για να υποστηρίξει τη διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής και B2B συναντήσεις με επιχειρήσεις από Γερμανία και από άλλες χώρες, στη bauma CTT RUSSIA 2021, στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και επιχειρηματικής δικτύωσης. Κατά αυτόν τον τρόπο συμβάλλει στην ενίσχυση των επαφών και της τεχνογνωσίας σε τομείς με προοπτική ανάπτυξης της ελληνικής και κυπριακής οικονομίας, έχοντας ως στόχο να εντείνουν οι επιχειρήσεις την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η bauma CTT RUSSIA, η οποία πραγματοποιείται ετησίως στη Μόσχα, αποτελεί επέκταση της bauma του Μονάχου και θεωρείται πλέον η 5η μεγαλύτερη έκθεση δομικών μηχανημάτων και μηχανημάτων οδοποιίας στον κόσμο.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την έκθεση bauma CTT RUSSIA αλλά και την επιχειρηματική αποστολή, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://bauma-ctt.ru/en/.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr