NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

​Ελλάδα 2021: Διαγωνισμός για την παραγωγή και εμπορία σουβενίρ​

​Ελλάδα 2021: Διαγωνισμός για την παραγωγή και εμπορία σουβενίρ​
03_07_2020 | 18:05 03_07_2020 | 18:13
epixeiro icon Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση

Την προκήρυξη διαγωνισμού για την παραγωγή και εμπορία προϊόντων αναμνηστικών για τα 200 έτη από την Επανάσταση του 1821 προγραμματίζει η Επιτροπή «Ελλάδα 2021».

Συγκεκριμένα η διακήρυξη αφορά τη σύναψη συμβάσεων παραχώρησης αποκλειστικών αδειών χρήσης των σημάτων της Επιτροπής 2021 σε υποψήφιους που θα επιλεγούν για την παραγωγή, προώθηση, διανομή και πώληση (είτε από τον Αδειούχο, είτε μέσω τρίτων, με ευθύνη του Αδειούχου) σε εγκεκριμένα από την Επιτροπή 2021 σημεία πώλησης όλων των ειδών μιας ή περισσοτέρων κατηγοριών προϊόντων, από τις περιγραφόμενες παρακάτω:

  • Κατηγορία 1 ένδυση (Τshirt, φούτερ, καπέλα)
  • Κατηγορία 2 κοσμήματα (γούρι του 2021)
  • Κατηγορία 3 πορσελάνινα - κεραμικά είδη (κούπες)
  • Κατηγορία 4 χαρτοσχολικά είδη (τετράδια, μολύβια, στυλό)

Ειδικότερα, ο Αδειούχος εκάστης κατηγορίας θα παραλάβει από την Επιτροπή 2021 τον Οδηγό Χρήσης του Λογότυπου και τον Σχεδιαστικό Οδηγό (Style Guide).

Υπό τις κατευθυντήριες του Σχεδιαστικού Οδηγού, ο Αδειούχος θα υποβάλλει προς έγκριση στην Επιτροπή 2021 δείγματα των προϊόντων της κατηγορίας που θα έχει αναλάβει, εντός της προθεσμίας που θα τίθεται κάθε φορά και, κατόπιν της εγκρίσεως της Επιτροπής 2021, θα προβαίνει στην κατασκευή / παραγωγή, στην προώθηση, στη διανομή και στην πώληση αυτών, εντός ή εκτός της Ελληνικής επικράτειας, είτε ο ίδιος, είτε μέσω τρίτων με δική του ευθύνη.

Οι άδειες που θα παραχωρηθούν θα είναι αποκλειστικές ανά Κατηγορία για όλη τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης.

Η Επιτροπή 2021 δεσμεύεται να μην παραχωρήσει άλλες άδειες χρήσης σήματος για προϊόντα για τα οποία θα έχει επιλεγεί Αδειούχος καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης με τον Αδειούχο, με την επιφύλαξη τυχόν καταγγελίας της σύμβασης με τον Αδειούχο για οποιονδήποτε λόγο.

«Στάδια Διαγωνισμού-Πρόσβαση σε Έγγραφα Διαγωνισμού»

Ο παρών Διαγωνισμός διεξάγεται σε μία φάση και περιλαμβάνει δύο στάδια:

Στο πρώτο στάδιο, η Επιτροπή 2021 θα εξετάσει εάν οι υποψήφιοι πληρούν τις τεθείσες προϋποθέσεις συμμετοχής, ήτοι (α) να λειτουργούν τουλάχιστον κατά τα τρία τελευταία έτη και (β) ο μέσος τζίρος κατά τα τρία τελευταία έτη (σύμφωνα με τις επίσημες δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις, στις οποίες απαραιτήτως περιλαμβάνεται το έτος 2018) να ανέρχεται στα ποσά που αναφέρονται στον πιο κάτω πίνακα, ανά κατηγορία προϊόντων:

Μέσος τζίρος (σε €) κατά την τελευταία τριετία

Κατηγορία 1 Ένδυση

100.000,00

Κατηγορία 2 Κοσμήματα

300.000,00

Κατηγορία 3 Πορσελάνινα - Κεραμικά είδη

150.000,00

Κατηγορία 4 Χαρτοσχολικά Είδη

200.000,00

Στο δεύτερο στάδιο, η Επιτροπή 2021 θα αξιολογήσει τα Επιχειρησιακά σχέδια (Business plans) των υποψηφίων εκείνων που πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις συμμετοχής και θα ανακηρύξει Αδειούχο ανά κατηγορία προϊόντων.

Η Διακήρυξη του Διαγωνισμού και τα Παραρτήματά της διατίθενται αποκλειστικά ηλεκτρονικά. Κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να λάβει τα έγγραφα της Διακήρυξης ηλεκτρονικά πρέπει να υποβάλει τον παρακάτω πίνακα συμπληρωμένο με τα στοιχεία που περιλαμβάνει, υποβάλλοντας επίσης (upload σε συμπιεσμένη μορφή - zip) (α) τη Δήλωση Εμπιστευτικότητας υπογεγραμμένη και (β) τη νομιμοποίηση της εταιρείας (σε περίπτωση νομικού προσώπου).

Μετά τον έλεγχο των ανωτέρω στοιχείων, η Επιτροπή 2021 θα αποστείλει στον ενδιαφερόμενο τη Διακήρυξη του Διαγωνισμού με τα Παραρτήματά της.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την παρούσα συνοπτική περιγραφή και τη δυνατότητα πρόσβασης στα έγγραφα του Διαγωνισμού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται εγγράφως στην ηλεκτρονική διεύθυνση procurement@greece2021.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr