NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Σε ετοιμότητα ο Λιμένας Ελευσίνας για τις ανάγκες του έργου στο Ελληνικό

Σε ετοιμότητα ο Λιμένας Ελευσίνας για τις ανάγκες του έργου στο Ελληνικό

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας ΑΕ για την προετοιμασία άμεσης εξυπηρέτησης της αυξημένης διακίνησης χύδην φορτίων που αναμένεται στο Λιμένα της Ελευσίνας, λόγω της έναρξης των εργασιών του εμβληματικού έργου στις εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό.

Σήμερα ο εμπορικός Λιμένας της Ελευσίνας διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές, την κατάλληλη τεχνογνωσία και υπηρεσίες προκειμένου να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επικείμενη αύξηση του όγκου εργασιών φορτοεκφόρτωσης οικοδομικών υλικών για τις ανάγκες υλοποίησης ενός τόσο μεγάλου έργου όπως αυτό στο Ελληνικό.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας ΑΕ έχει ήδη αποδείξει τη δυναμική του καθώς εν μέσω πανδημίας ο Λιμένας της Ελευσίνας συνέχισε να είναι σε πλήρη λειτουργία για τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και ανταποκρίθηκε με επιτυχία στην αυξημένη εμπορευματική κίνηση παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία εργαζομένων και χρηστών.

Η Διοίκηση του ΟΛΕ ΑΕ εκφράζει για άλλη μία φορά τις ευχαριστίες της προς όλο το προσωπικό του Οργανισμού για τη συμβολή τους στην άψογη λειτουργία των υπηρεσιών του Λιμένα κάτω από εκείνες τις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες.

Διατυπώνει δε τη βεβαιότητά ότι οι εργαζόμενοι στον ΟΛΕ ΑΕ θα συνεχίσουν να διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr