NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

«Έπεσαν» οι υπογραφές για τη σύμβαση αξιοποίησης του Πύργου Πειραιά

«Έπεσαν» οι υπογραφές για τη σύμβαση αξιοποίησης του Πύργου Πειραιά

O Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης παρέστη σήμερα στην εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης αξιοποίησης του Πύργου Πειραιά.

Σύμφωνα με τον ίδιο «θα γίνει ένα έργο το οποίο δεν θα γίνει απλώς για να το εγκαινιάσουμε αλλά θα γίνει ένα έργο για να μείνει και να το απολαύσει και ο λαός του Πειραιώς αλλά θα έλεγα και της Ελλάδος γενικότερα. [..] Είναι η βιτρίνα του Πειραιώς, είναι αυτό που βλέπει κάποιος όταν έρχεται και αυτό που βλέπει κάποιος όταν φεύγει. Και άρα ήταν αδύνατον να πείσεις ότι η χώρα σοβαρεύει και αλλάζει όταν στο κέντρο του πρώτου λιμανιού, όχι της Ελλάδος, αλλά ενός από τα πρώτα λιμάνια στον πλανήτη, έμενε στο κέντρο του αυτό το κουφάρι».

«Άρα, αυτό το οποίο γίνεται εδώ σήμερα γράφει ιστορία, είμαι εξαιρετικά ευτυχής που η σύμβαση υπογράφεται επί δικής μου θητείας και επί της Κυβερνήσεώς μας, θα είμαστε όλοι παρόντες για να το εγκαινιάσουμε σε 2,5 χρόνια. Και ιδιαίτερα να εξάρω εκ μέρους της Κυβερνήσεως το γεγονός ότι η κρίση της πανδημίας δεν εμπόδισε την ολοκλήρωση αυτού του σχεδίου» σημείωσε χαρακτηριστικά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr